Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Alpehøjskolen?

Gennemsnit 5

Baseret på 24 evalueringer

Mads Martiny
(5)
Nogle af de mest kompetente mennesker indenfor guidebranchen. Kan kun anbefales!
Matilda Rahkolin
(5)
Världens bästa skola!
Thomas Lykke Nielsen
(5)
Fantastisk kursus, og virkelig givende og inspirerende mennesker der afholder det. Personlig udvikling er i højsædet! GO GO GO!
Lasse Bach
(5)
Har kun positive ord og vender om folkene der står bag! Forbered dig på den vildeste personlige udvikling på et intenst forløb med nogle fantastiske instruktører bag dig :)
Christian Andersen Rønn
(5)
Alpehøjskolen danner rammen for selvindsigt, personlig udvikling og forståelse for andre. Bag Alpehøjskolen står de dygtigste og mest inspirerende undervisere jeg har haft i mine 2 år som rejseleder. De har hjulpet mig til at blive meget klogere på mig selv men bestemt også på andre. De har vist mig, hvad der er vigtigt at ligge vægt på og hvor ...
Vis alt
Klaus Uldal Nielsen
(5)
Folkene fra Alpehøjskolen er grunden til at jeg nu på 4. År arbejder med guider og udvikling af mennesker. Fantastisk inspirerende og lærerigt og helt klart en investering i resten af livet.
Martha Gottlieb
(5)
Jeg har glemt 1000 ting gennem livet, men jeg har aldrig glemt, hvad jeg har lært af dette kursus - stor respekt og en varm anbefaling herfra!
Victor Krüeger
(5)
Förbered dig på inte bara en fenomenal guideutbildning utan också på en fantastisk utveckling som människa :) Otroligt kompetent personal bakom som jag varmt kan rekommendera!
Nicklas Bjerg Hansen
(5)
Hos Alpehøjskolen er du ikke bare et navn på en liste, men et rigtigt menneske, der kan se frem mod udvikling og venskaber for livet. De mennesker, der står bag har virkelig noget på hjertet og du kan godt regne med at de flytter på dig, klæder dig på og giver dig et kram inden de sender dig ud i den store verden igen! Kort sagt: Kom afsted!
Tobias Bruun
(5)
Fantastisk skole som var med til at give mig et hav af værktøjer, som ikke blot har hjulpet mig en rejseleder tid, men også har været med til at drive mig frem efterfølgende! Det har virkelig åbnet mange muligheder man ikke ville have regnet med!
Jonas Berg Sørensen
(5)
Vil du også lære at forstå dig selv, dine medmennesker og din omverden, så snak med Alpehøjskolen. Utroligt inspirerende og kompetente mennesker der står bag. Du vil ikke blive skuffet!!!!
Lau Rødbro Johannsen
(5)
De gutter der står bag dette, er nogle af de bedste til design-thinking jeg har mødt! Problemløsere, initiativrige og tager alt med et smil! Samtidigt har de en fantastisk evne til at få alle inkluderet i gruppen, så ingen føler sig udenfor!
Natasha Maria Goodhew Jacoby
(5)
5 stjerner er slet ikke nok. Man lærer mere om sig selv og sine relationer end gennem hele sin skolegang. Jeg anbefaler varmt Alpehøjskolen og dens instruktører til alle!
Jakob Gjelstrup Larsen
(5)
Tag afsted! Menneskerne bag Alpehøjskolen er ekstremt dygtige, og kommer ALDRIG til at fortryde din beslutning.
Johan Ehlers
(5)
De instruktører, der står bag Alpehøjskolen er nogle af de mest kompetente og inspirerende folk, jeg nogensinde har mødt. Man står tilbage med en masse udvikling, viden, venner og en fantastiske oplevelser. Kan virkeligt anbefales!
Frederik Stoltenborg
(5)
Fantastisk inspirerende mennesker der står bag! Det er noget af det mest givende jeg nogensinde har været med til og det kan kun anbefales!
Nadia Lundgård Krøll
(5)
Alpehøjskolen giver dig ikke blot den bedste udrustning til livet som guide, men med de dygtige, erfarne og kompetente instruktører får du nogle værktøjer, som vil gøre dig klogere på dig selv, dine fremtidige kollegaer og jeres fælles samspil. Jeg sender mine varmeste anbefalinger ��
Hanna Ingesson
(5)
Har kun en ting at sige: ta på Alpehøjskolen, du vil aldrig fortryde det!
Christian Helbrandt
(5)
Fantastisk dygtige underviser. Oplevelse for livet. Masse værktøjer til fremtiden. Du bliver en stjerne guide. Og self også et stjerne menneske. Slut. Peace. Love. Harmony. �
Rikke Egstrand
(5)
Sammen med personerne bag Alpehøjskolen har jeg mødt en masse dejlige mennesker, fået nogle fantastiske måneder i alperne, rigtig mange sjove oplevelser og ikke mindst en god portion selvindsigt og personlig udvikling. Kan kun anbefales!
Christina Søndersted
(5)
Læring, personlig udvikling og udfordringer i de bedste rammer blandt vanvittigt dygtige mennesker! Vær sikker på at få venner for livet, inspirerende undervisning og bryde grænser på den gode måde :)
Søren Bo Pedersen
(5)
Jeg har selv haft fornøjelsen af at være under drengene bag Alpehøjskolens' vinger, og magen til lærerig og inspirerende tilgang til det at undervise og at udvikle sig som menneske, skal man lede længe efter. 5 stjerner har de om nogen fortjent!
Mai Rønskov
(5)
ort og godt, ER VILD MED ALPEHØJSKOLEN..... Det starten på alt godt. Nye oplevelser, udfordringer, personlig udvikling, undervisning med kreativitet, nye bekendtskaber, sammenhold, gode grin, ku blive ved. KAN KUN ANBEFALES!!!
Alexander Domino
(5)
Hvis du gerne vil lære mere om dig selv. Og på samme tid lære hvad det vil sige at være en service til andre mennesker kan disse mennesker bestemt anbefales. Få en fantastisk oplevelse mens du lærer mere end du kan forvente !!
Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv