Vis studentum.dk som: Mobile

Kandidatuddannelsen i Corporate Communication

Aarhus Universitet
2 år
SU-godkendt
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Århus

Om uddannelsen

Bliv kandidat i virksomhedskommunikation i Aarhus

Drømmer du om en karriere i kommunikationsbranchen? Kandidatuddannelsen i virksomhedskommunikation ved Aarhus Universitet klæder dig på til at arbejde både strategisk og operationelt med kommunikation, marketing og PR i både private virksomheder og offentlige organisationer.

Under uddannelsen får du mulighed for at skræddersy din profil til dit fremtidige drømmejob. Vælg mellem de to profiler Integreret Markedskommunikation og Public Relations eller HR-Kommunikation. Du kan også følge det projektorienterede forløb. Specialiseringen sker på andet år, før du skal skrive dit speciale.

Bliv kandidat i virksomhedskommunikation ved Aarhus Universitet

Hvad kan du blive som cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation?

Fokus for kandidatuddannelsen i virksomhedskommunikation i Aarhus er på den strategiske ledelse af alle former for kommunikation, hvor virksomheder og organisationer er afsender eller modtager. Uddannelsen giver dig derfor et forspring, hvis du går efter en fremtid som leder i en kommunikations- eller marketingafdeling.

Som nyuddannet er du godt rustet til jobs som f.eks. kommunikationskonsulent, PR-rådgiver eller marketing koordinator. De første to semestre af uddannelsen giver dig nemlig indblik i centrale begreber, modeller og teorier om virksomhedskommunikation. Det sker i de obligatoriske fag:

  • Corporate Communication og eksterne stakeholdere
  • Corporate Communication og interne stakeholdere
  • Strategisk analyse, udvikling og implementering
  • Strategi og ledelse i et kommunikativt perspektiv
  • Måling og organisering af kommunikation
  • Metode

Her får du også praktiske færdigheder i den strategiske ledelse af virksomhedskommunikation.

Skræddersy din uddannelse til dine fremtidsdrømme

Har du allerede en idé om hvilken gren af kommunikationsbranchen, du vil arbejde i? Som kandidat i virksomhedskommunikation kan du ikke blot vælge profil. Du har også mulighed for at skræddersy din profil til dit drømmejob via valgfag, et praktikophold på 3. semester og ikke mindst via det emne, du vælger til dit speciale.

Overvejer du at arbejde i udlandet eller i en international virksomhed, er der mange muligheder for at tage første skridt allerede under uddannelsen. Tag f.eks. et udvekslingsophold eller et praktikophold i udlandet. Du kan også tilmelde dig profilen Global Communication in a Corporate Perspective, hvis der er ledige pladser. Profilen er en del af den engelsksprogede kandidatuddannelse MACC (Master of Arts in Corporate Communication).

Kontakt Aarhus Universitet og hør mere om dine muligheder med kandidatuddannelse i virksomhedskommunikation!

Kontaktinfo

Aarhus Universitet

DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

 Vis telefonnummer
www.au.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Kandidatuddannelsen i Corporate Communication endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer