Bacheloruddannelse

Bacheloruddannelsen i Kinastudier

Aarhus Universitet, i Århus
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt

Hvorfor vælge Aarhus Universitet?

33.865kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,2/5* - Fagligt miljø

4,2/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Om uddannelsen

På bacheloruddannelsen i Kinastudier lærer du at tale og læse standardkinesisk, som er det officielle sprog i Kina. Du bliver i stand til at kommunikere mundtligt og skriftligt på kinesisk, og du kommer til at læse forskellige typer af tekster skrevet på kinesisk.

Kina fra alle vinkler

Foruden sprogundervisningen lærer du at arbejde videnskabeligt med områder relateret til Kinas samfundsforhold, historie, kultur og medier. Størstedelen af undervisningen handler om den moderne tid og Kinas aktuelle udvikling. Undervisningen foregår på mindre hold, og du vil i din læsegruppe forberede opgaver og projekter, som fremlægges og diskuteres.

Et semester i Kina

Undervisningen på 4. semester er udlagt tilPeking Universitet (PKU) i Beijing. Det betyder, at du skal tage dette semester i Kina, med mindre særlige forhold gør sig gældende. Udvekslingen giver dig mulighed for at øve og udvikle dine sproglige og interkulturelle færdigheder, og du får et førstehåndsindblik i det moderne Kinas kultur og samfundsforhold.

Karrieremuligheder

Med bacheloruddannelsen i Kinastudier er det oplagt at læse videre på kandidatuddannelsen i Globale områdestudier. Uddannelsen vil gøre dig i stand til at udnytte din områdeekspertviden om Kina og din sproglige kunnen i en verden med øget globalt samspil og voksende tværregional udveksling. Det kan give dig jobmuligheder i virksomheder, organisationer og institutioner, som er aktive i Kina, og du kan arbejde inden for områder som kommunikation, salg, eksport, projektledelse af kulturelle udvekslingsprojekter og fungere som oversætter mellem forskellige kulturer. Du kan også vælge b-linjen i Globale områdestudier, som giver dig jobmuligheder som underviser i kinesisk sprog på ungdomsuddannelser eller på universitetet.

.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Ansøgning og adgangskrav

Du skal have mindst 6,0 i eksamensgennemsnit, for at blive optaget i kvote 1. Opfylder du ikke karakterkravet på mindst 6,0, kan du søge optagelse i kvote 2 senest den 15. marts kl. 12. 

Aarhus Universitet
DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

Velkommen til Danmarks næststørste universitet

Aarhus Universitets bygninger er samlet i og omkring Universitetsparken, der gennem årene er blevet udvidet væsentligt. I 2006 blev Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning (HIH) en del af Aarhus Universitet, og fra 2007 gælder det samme for Handelshøjskolen i Århus,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet