Vis studentum.dk som: Mobile

Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi

Aarhus Universitet
2 år
SU-godkendt
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Århus

Om uddannelsen

Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi handler om, hvordan fødevarer og sundhed fungerer i samspil med hinanden. Uddannelsen foregår på engelsk, og du lærer blandt andet at udvikle fødevarer med sundhedsfremmende egenskaber.

Kontaktinfo

Aarhus Universitet

DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

 Vis telefonnummer
www.au.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer