Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi

Aarhus Universitet
2 år
SU-godkendt
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Århus

Hvorfor vælge Aarhus Universitet?

33.865kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,2/5* - Fagligt miljø

4,2/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Om uddannelsen

Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi handler om, hvordan fødevarer og sundhed fungerer i samspil med hinanden. Uddannelsen foregår på engelsk, og du lærer blandt andet at udvikle fødevarer med sundhedsfremmende egenskaber.

Kontaktinfo

Aarhus Universitet

DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

 Vis telefonnummer
www.au.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9