Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi
Aarhus UniversitetHvorfor vælge Aarhus Universitet?
33.865kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet
4,2/5* - Fagligt miljø
4,2/5* - Socialt miljø
*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019
Om uddannelsen
Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi handler om, hvordan fødevarer og sundhed fungerer i samspil med hinanden. Uddannelsen foregår på engelsk, og du lærer blandt andet at udvikle fødevarer med sundhedsfremmende egenskaber.
Kontaktinfo
Aarhus Universitet
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi endnu. Bliv den første!
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
lø
sø
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9