Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi

Aarhus Universitet, i Århus
Længde
2 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Kommende Infomøde
28 maj, 2024 16:30
(+ Læs mere )
Længde
2 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Kommende Infomøde
28 maj, 2024 16:30
(+ Læs mere )

Hvorfor vælge Aarhus Universitet?

33.865kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,2/5* - Fagligt miljø

4,2/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Om uddannelsen

Kandidatuddannelsen i Molekylær ernæring og fødevareteknologi handler om, hvordan fødevarer og sundhed fungerer i samspil med hinanden. Uddannelsen foregår på engelsk, og du lærer blandt andet at udvikle fødevarer med sundhedsfremmende egenskaber.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Aarhus Universitet
DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

Velkommen til Danmarks næststørste universitet

Aarhus Universitets bygninger er samlet i og omkring Universitetsparken, der gennem årene er blevet udvidet væsentligt. I 2006 blev Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning (HIH) en del af Aarhus Universitet, og fra 2007 gælder det samme for Handelshøjskolen i Århus,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet