Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv sexolog og parterapeut på Sexologiskolen

Uddan dig til sexolog eller parterapeut

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig.

Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en parterapeutuddannelse med fokus på det HELE menneske på et højt fagligt niveau. Et internationalt højt fagligt niveau inden for moderne sexologi og parterapi og et pensum, der indeholder de ingredienser, der skal til for at blive en dygtig terapeut er kendetegnet for uddannelserne ved Sexologiskolen. 

Det lærer du som sexolog og parterapeut

På sexolog og parterapeut uddannelserne lærer du blandt om:

 • at rådgive om parforhold, singleliv og seksualitet på sexologuddannelsen
 • at vejlede omkring kærlighedsliv og at holde foredrag om mænd og kvinder og sex på sexologuddannelsen
 • at vejlede og give forholdet en hjælpende hånd på parterapeutuddannelsen
 • at vejlede når 'gnisten' forsvinder, vi oplever svigt, utroskab eller sygdom

Det er blevet mere legitimt og populært at stå ved sin seksualitet og gå i parterapi, og det er et givende job at hjælpe andre med at finde balancen i livet.

Sex og parterapi er ikke tabu

I dag benytter mange sig af både sexologer og parterapeuter, og parfoholdsproblemer er ikke længere tabubelagte. Netop derfor bliver der mere og mere behov for veluddannede sexologer og parterapeuter fra Sexologiskolen. Sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen giver dig et stærkt professionelt fundament.

Kendt sexolog, Yazmin Fox, underviser og stifter

Mød kvinden bag Sexologiskolen, Yazmin FoxYazmin Fox er stifter af Sexologiskolen, og hun har mange års erfaring som underviser, og hun underviser også på Sexologiskolens uddannelser.

Yazmin er uddannet i almen- og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet, psykologisk fakultet. Ud over at undervise på Sexologiskolen, arbejder hun dagligt som sexolog og parterapeut med individuel rådgivning og parterapi.

Sexolog Yazmin Fox i medierne

Yazmin er forfatter til dvdén "Erotisk Tantra - din guide til et bedre sexliv" og gæstelærer på Gøteborg Universitet. Hun har desuden lavet radio for Danmarks Radio P1 og P3 og skrevet artikler til Berlingske Tidende, Tidens Kvinder, Gravid og Alt for Damerne. Medvirkede i februar og maj måned i DR 'Ha det godt'.

Sexologiskolen satser på det nordiske forum, på netværk og på samarbejde. De studerende vil derfor møde dem vi synes er de bedste forelæsere fra Danmark såvel som fra de øvrige nordiske lande.

Sexologiskolen tilbyder specialistuddannelser

Gennemfører du begge uddannelser på samme tid, sparer du kr. 13.000 på den samlede pris. Samtidig får du en bred faglighed inden for sex og parterapi, som du med fordel kan udbygge med en eller flere af Sexologiskolens specialistuddannelser:

 • Specialist i vaginal terapi
 • Specialist i tantrayoga lærer
 • Specialist i didaktisk sexologi og kommunikation
 • Specialist i erhvervssexologi og coaching

Du kan uddanne dig til sexolog og parterapeut i enten København eller Århus, og de fire specialistuddannelser afholdes på Sexologiskolens afdelinger i begge byer.

Gratis introaftener med sexologisk emne

Sexologiskolen afholder løbende gratis introaftener, hvor vi fortæller om skolens uddannelser. Der vil du møde skolens ledelse og her er der mulighed for at stille alle de spørgsmål du har om uddannelserne. Du finder datoer for introaftener på vores hjemmeside. Der starter nye hold på uddannelserne til parterapeut og sexolog samt på specialistuddannelserne hver sensommer/efterår.

  Vil du høre mere om vores uddannelser til sexolog og parterapeut, så kontakt Sexologiskolen i dag!   Uddannelser - Sexologiskolen

   Forespørgsel efter information

   Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Sexologiskolen og høre mere om deres uddannelser.

   Kontaktinformation til Sexologiskolen

   Sexologiskolen

   Gunløgsgade 1, st.
   2300 Islands Brygge, København S

    Vis telefonnummer
   www.sexologiskolen.dk


   De studerende giver karakterer

   Louise Eistrup
   (4)
   En meget relevant og bred uddannelse som giver et mangfoldigt blik i de forskellige mønstre og problematikker som et par kan komme ud for. En uddannelse som både kan bruges alene eller sammen med en anden uddannelse som f.ex. Sexolog. Med megen faglig viden og stort hjerterum, udvikler man sig også på det personlige plan.
   Vil du vide mere?

   Udfyld formularen for mere information om Sexologiskolen

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
   Det siger andre om skolen
   "Det er ikke bare viden fra bøge...

   Mette, 22 år

   Hvad er dit drømme job? "Min drømme job er jo at arbejde som sexolog, men med fokus på homoseksuelle."

   Læs mere
   "Jeg får den ekstra dimension me...

   Louise, 49 år

   hvorfor har du valgt den uddannelse? "Det har jeg valgt, for at have det som supplement til sexologuddannelsen, som jeg netop har overstået her på Sexologiskolen".

   Læs mere
   Overvejer du at blive sexolog el...

   Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

   Læs mere
   Evalueringer
   Sexologiskolen
   Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
   (4,0)
   Baseret på 1 evalueringer