Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i vaginal terapi

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
31.250 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
København, Århus
17-03-2020

Specialistuddannelse i vaginal terapi

Bliv specialist i vaginal terapi

Bliv specialist i vaginal terapi på et halvt år

Er du allerede parterapeut eller sexolog, eller har du en anden relevant faglig baggrund? Så er den innovative specialistuddannelse i vaginal terapi et oplagt valg for dig, der har empati og et godt hoved, og som vil give din behandling en ekstra dimension via et speciale.

Uddannelsen varer cirka et halvt år fordelt på fire moduler med undervisning på Sexologiskolen i Aarhus og København. Her får du en innovativ specialistuddannelse, der er tilrettelagt af ophavskvinden til vaginal terapi som behandlingsform og stifter af Sexologiskolen, Yazmin Fox. Undervisningen foregår på dansk, engelsk og svensk og tager udgangspunkt i det HELE menneske.

Hvad kan du behandle med vaginal terapi?

Som specialist i vaginal terapi, får du et bredere fundament inden for moderne sexologi. Via tantriske teknikker får du redskaberne til at hjælpe klienter med problematikker som for eksempel:

  • Vaginisme (vaginale spændinger/myoser)
  • Vaginal tørhed i forbindelse med menopausen
  • Manglende eller nedsat vaginal følsomhed
  • Vulvodyni, svie og smerte ved samleje
  • Manglende evne til at kontrollere de vaginale muskler

Som certificeret specialist i vaginal terapi vil du ligeledes kunne hjælpe klienter med senfølger efter fysiske eller psykiske overgreb såvel som klienter, der har svært ved eller ikke er i stand til at få orgasme.

Lyder en specialistuddannelse i vaginal terapi som noget for dig?

Neden for finder du information om pris og datoer for modulerne på specialistuddannelsen i vaginal terapi. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sexologiskolen via formularen nederst på siden.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv specialist i vaginal terapiSpecialistuddannelsen i vaginal terapi er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

NB: er du kvinde, kan du bruge en eller to af de individuelle træningstimer på egenbehandling og på den måde skabe en meget personlig uddannelse.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i vaginal-terapi er  kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.Se mere nederst på siden.

Udgifter ud over over uddannelsesprisen

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i vaginal terapi

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i vaginal terapi endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere