Private uddannelser

Specialistuddannelse i vaginal terapi

Sexologiskolen, i København (+2 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
6 maj, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
6 maj, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Specialistuddannelse i vaginal terapi

Bliv specialist i vaginal terapi

Bliv specialist i vaginal terapi på et halvt år

Denne Specialistuddannelse, sigter mod at give den studerende et endnu bredere fundament at stå på indenfor nutids sexologi. I min tid som sexolog, har jeg ofte kunnet lave genveje til klienternes balance, udvikling og lykke, med de tantriske teknikker. Det være sig lyst problematikker, vaginale spændinger/ myoser, også kaldet vaginisme, manglende el. nedsat vaginal følsomhed, manglende evne til at kontrollere de vaginale muskler enten i mangel på tonus, el. ved manglende evne til at spænde af, og med kramper til følge. Vilvodyni, svie og smerte ved samleje. Vaginal tørhed og manglende lubrifikation i forbindelse med Menopause/ overgangsalder. Manglende evne til at få orgasme. Senfølger efter overgreb, fysisk såvel som psykisk. 

Vaginal-Terapi – nutidens og fremtidens svar.

På denne specialistuddannelse fokuseres der på terapi- og behandlingsformen Vaginal-Terapi. Ophavskvinden bag denne terapiform er sexolog Yazmin Fox, Teorierne bag, hvordan de bruges og hvad de bruges for og imod. Der er krav om individuelle træning på 5 timer kan, som bookes hos dé godkendte vaginal-terapeuter, der allerede er uddannede fra skolen. DE har terapeuter specialiserede i Vaginal-Terapi i næsten hele Danmark, samt Oslo i Norge.

Sexolog og Vaginal-Terapeut

Denne kombination af uddannelse, giver den uddannede terapeut et stort område at arbejde indenfor. Den grundlæggende sexologiske forståelse af klientens problematikker – kombineret med specialiseringen i vaginal-terapi, giver redskaberne til at hjælpe mange kvinder – og mange parforhold!

  • Specialistuddannelsen afsluttes med eksamen og certificering

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

6 maj, 2024

  • Online undervisning
  • København

6 maj, 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

6 maj, 2024

  • Online undervisning
  • København

6 maj, 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Ansøgning og adgangskrav

Denne uddannelse bygger ovenpå el. kan læses samtidig med Sexolog – og de anbefaler at du også har Parterapeut med. Du er også velkommen til at søge ind, hvis du har anden relevant baggrund, er uddannet sexolog/ parterapeut fra anden skole.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv specialist i vaginal terapiSpecialistuddannelsen i vaginal terapi er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

NB: er du kvinde, kan du bruge en eller to af de individuelle træningstimer på egenbehandling og på den måde skabe en meget personlig uddannelse.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen gives rabat kr. – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. Læser du samtidig sexolog/ parterapeut, er der mulighed for længere afdragsperiode.

Udgifter ud over over uddannelsesprisen

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i vaginal terapi
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontaktoplysninger

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet