Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Detox Terapeut

Sexologiskolen
4 moduler á 3 dage
35.000 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
29-01-2024 
Fjernundervisning
29-01-2024 

Om uddannelsen

DetoxTerapeut

Bliv DetoxTerapeut og lær om forskellige tilgange til detox metoder

På denne uddannelse bliver du både uddannet i østlige såvel som vestlige tilgange til detox. Hvad vil det sige af udrense og afgifte, fysisk, psykisk, menstalt seksuelt? 

Specialistuddannelsen til Detox Terapeut kredser om de facts, vi kender fra den videnskablige ventslig tilgang. Samtidigt lægger vi vægten på at komme i dybden med at forstå, hvad der egentlig ligger bag både overvægt, undervægt og “forgiftning” i form af urenheder og ophobninger. Det være sig både i den fysiske krop, som vesten hovedsaglig beskæftiger sig med – men sandelig også i de psykiske og mere følelsesmæssige lag og med den østlige tilgang – som har en mere og større helhedsperspektiv på mennesket!

Blokeringer og ophobninger kan sidde både i den fysiske krop, hvor vi kan “se” dem – og de kan sidde i andre lag af vores kroppe. I de østlige sundhedssystemer, der er emner end 5000+ år gamle, har mennesket ialt 5 kroppe; Den fysiske krop og yderligere 4 energetiske kroppe, der alle ligger omkring den fysisk krop. På denne uddannelse, såvel som på alle Sexologiskolens uddannelser, har vi fokus på det hele menneske!

Faste & Kure

Faste er verdens billigste og ét af de stærkeste tilgangen til at rense både krop og sind! Der er ikke mange penge i Faste, derfor ser vi heller ikke mange reklamer for det. til gengæld nævnes faste i alle de større religioner, og i mange sundhedssystemer. Vi kommer på uddannelsen også til at beskæftige os med faste. Andre kure sætter fokus på den mere mentale el. følelsesmæssige udrensning og balancering. Faste, både over 1 og flere dage, har vist sig at være særdeles livsforlængende og øge livskvaliteten. Faste styrker bl.a. de indre organer, forstærker sanserne – og giver følelsen af at være levende, vital og vibrerende!

En Personlig Uddannelse

Denne Specialistuddannelse er særdeles personlig, idet samtlige kure, udrensende og afgiftende teknikker, der præsenteres på uddannelse, skal gennemføres af den studerende, inden den studerende kan tage sin eksamen. Det betyder, at der også skal prioriteres tid og perioder til at lave kurene, og hertil kommer en god portion dedikation, vilje, vedholdenhed og motivation.

Gevinst

Som gevinst for eleven, der til fulde formår at praktisere og fuldføre de givne kure etc. inden den givne eksamendato – her gives én af de mest hemmeligholdte teknikker indenfor det ayurvediske/ tantrisk system. Kuren nævnes ikke ved navn her, og må herefter hemmeligholdes også hemmeligholdes, til eget brug og event. enkelte andre klienters.

Studiegrupper

Den studerende går i studiegruppe 4 x 3 t. i løbet af uddannelsen. Studiegrupper kan mødes Online el. fysisk efter eget valg. Studiegruppe-møder ligger som regel bedst i ugen efter hver modul. 

Ansøgning og adgangskrav

For at læse til Detox Terapeut skal du have fuldført Tantra 1, hvor den basale viden om chakraerne og detox ligger. Kik derfor efter, hvornår Sexologiskolen kører kurset, som er på ialt 4 hele dage. Kurserne ligger som regel forår og efterår.
Du kan søge uddannelsen og samtidigt have et stort og personligt ønske om at detoxe dig selv, på alle områder. Det er ok, så længe du også besidder en stor viljestyrke og sætter den fornødne tid af til at praktisere det lærte! Du kan også søge uddannelsen, med en stor basis-viden omkring udrensning på forskellige planer. Her vil du blot blå flere teknikker og mere lære tilført!

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne. Det er alene muligt at gå op til eksamen på denne uddannelse, når alle kurer og diæter er personligt udført af eleven og godkendt af underviser.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Detox Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Detox Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Detox Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere