Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
31.250 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
København
Startdato 13/12/20 - 3 moduler København og 1 modul Århus.

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Bliv erhvervssexolog på Sexologiskolen

Sæt dagsordenen for fremtidens medarbejderpleje - Bliv erhvervssexolog

HR afdelinger i både store og små virksomheder landet over søger hele tiden nye veje til at motivere medarbejderne og skabe rammerne for kreative medarbejdere i trivsel. Med specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching bliver du HR afdelingernes medspiller i den proces frem imod glade og tilfredse medarbejdere i balance og trivsel.

Bliv en del af Sexologiskolens netværk for erhvervssexologer

Som erhvervssexolog arbejder du både med den enkelte medarbejders seksualitet og relationer og med generelle problematikker eller forcer i virksomheden alt efter, om der er en 50/50 kønsfordeling eller en overvægt af mænd eller kvinder. På uddannelsen får du træning i coachende samtaleteknikker, der er effektive i erhvervslivet. Dertil får du træning i kommunikation, formidling og præsentationsteknik.

Under studieforløbet er du tilknyttet en virksomhed, hvor du får mulighed for at omsætte teori til praksis. Som certificeret erhvervssexolog og coach har du chancen for at blive optaget i Sexologiskolen stab af erhvervssexologer.

   

Hvem kan tage specialistuddannelsen i erhvervssexologi?

Specialistuddannelserne er for dig, der allerede er parterapeut og/eller sexolog, eller som ønsker at skabe et speciale sideløbende med, at du læser til sexolog. Har du empati, et godt hoved og en relevant faglig baggrund som fx psykolog, psykoterapeut eller coach med speciale i erhvervslivet, kan specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching også være et oplagt middel til at skærpe din faglige profil.

Vil du vide mere om dine muligheder som erhvervssexolog? Kontakt Sexologiskolen og hør mere om, hvad du lærer på specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv erhvervssexolog på SexologiskolenSpecialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København og to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i Erhvervssexologi og coaching er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere