Private uddannelser

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
20 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
20 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Bliv erhvervssexolog på Sexologiskolen

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching 

Der er brug for dygtige terapeuter i virksomhederne – store såvel som mindre firmaer. Medarbejdere som trives, og har fuld adgang til deres kreativitet, og fokus på deres arbejdsopgaver, er et must, for enhver driftig virksomhed.
Medarbejderpleje med adgang til dygtige sexologer & parterapeuter, er next step, i enhver HR afdeling med respekt for sig selv, som har en innovativ tilgang og fokus på høj medarbejdertrivsel. En virksomhed, som giver det enkelte menneske mulighed for at have fokus på trivsel i seksualitet og parforhold, og inkluderer erhvervssexologer i deres HR-afdelinger, vil få medarbejdere i balance, som er i kontakt med sig selv, glade og tilfredse. Det vil vil gerne hjælpe virksomhederne med!

På uddannelsen trænes du i også i coachende samtaleteknikker. Vi anvender også enneagrammet. Vi vil komme ind på nogle af de problematikker/ forcer, der kan ligge i at en virksomhed bestående af primær mænd, primær kvinder el. 50/50 af hvert køn. Du vil blive tilknyttet en virksomhed, under studieforløbet, og vil også blive trænet i kommunikation, at bl.a. holde et godt foredrag, hvor du når ud!

Specialistuddannelsen i Erhvervssexologi og Coaching er på ialt 4 moduler. Hold 2 har 1 modul i Oslo og 3 moduler inkl. eksamen i København.Denne uddannelse bygger ovenpå el. kan læses samtidig med Sexolog – og vi anbefaler at du også har Parterapeut med. Du er også velkommen til at søge ind, hvis du har anden relevant baggrund, er uddannet sexolog og parterapeut fra anden skole.

Denne specialistuddannelse gør dig klar til at arbejde i virksomheder, med HR-afdelingerne som dit forbindelsesled, mellem dig som terapeut og virksomhedens medarbejdere. Du lærer, hvordan du kan hjælpe virksomheden med at udarbejde en seksualpolitik, der er et must for de fleste, især større, virksomheder i dag.

Efter uddannelsen:

Efter bestået eksamen, vil der være mulighed for at være en del af Sexologiskolens stab af Erhvervssexologer, hvor virksomheder etc. kan henvende sig, når du behøver en dygtig konsulent og medarbejder i deres virksomhed og HR-afdelinger. En fagperson, som har en god og professionel baggrund indenfor moderne almen, klinisk, og helhedssexologi = nutidssexologi. Og er dygtig til at formidle og coache på dette område.

Startdato

1 tilgængelig startdato

20 maj, 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Moduler i både København og Aarhus

Bliv erhvervssexolog på SexologiskolenSpecialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København og to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen gives -3.000 i rabat. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. Læser du hoveduddannelæser samtidigt; Sexolog/ Parterapeut, kan afdragsperioden være længere.

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet