Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Sexologiskolen
Længde: 4 moduler fordelt på ½ år
Heltid/deltid: Deltid
Uddannelsestype: Private uddannelser
Sted: København, Århus

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Bliv erhvervssexolog på Sexologiskolen

Sæt dagsordenen for fremtidens medarbejderpleje - Bliv erhvervssexolog

HR afdelinger i både store og små virksomheder landet over søger hele tiden nye veje til at motivere medarbejderne og skabe rammerne for kreative medarbejdere i trivsel. Med specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching bliver du HR afdelingernes medspiller i den proces frem imod glade og tilfredse medarbejdere i balance og trivsel.

Bliv en del af Sexologiskolens netværk for erhvervssexologer

Som erhvervssexolog arbejder du både med den enkelte medarbejders seksualitet og relationer og med generelle problematikker eller forcer i virksomheden alt efter, om der er en 50/50 kønsfordeling eller en overvægt af mænd eller kvinder. På uddannelsen får du træning i coachende samtaleteknikker, der er effektive i erhvervslivet. Dertil får du træning i kommunikation, formidling og præsentationsteknik.

Under studieforløbet er du tilknyttet en virksomhed, hvor du får mulighed for at omsætte teori til praksis. Som certificeret erhvervssexolog og coach har du chancen for at blive optaget i Sexologiskolen stab af erhvervssexologer.

   

Hvem kan tage specialistuddannelsen i erhvervssexologi?

Specialistuddannelserne er for dig, der allerede er parterapeut og/eller sexolog, eller som ønsker at skabe et speciale sideløbende med, at du læser til sexolog. Har du empati, et godt hoved og en relevant faglig baggrund som fx psykolog, psykoterapeut eller coach med speciale i erhvervslivet, kan specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching også være et oplagt middel til at skærpe din faglige profil.

Vil du vide mere om dine muligheder som erhvervssexolog? Kontakt Sexologiskolen og hør mere om, hvad du lærer på specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv erhvervssexolog på SexologiskolenSpecialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København og to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

Pris

Prisen for en specialistuddannelse ved Sexologiskolen er kr. 19.000 inklusiv eksamen. Tilmelder du dig samtidig sexolog uddannelsen, sparer du kr. 3.000, så den samlede pris for specialistuddannelsen er kr. 16.000. Tilmelder du dig mere end en specialistuddannelse, betaler du fuld pris for den første og kr. 16.000 for den/de efterfølgende.

Tilmelding til uddannelsen er bindende og betaling kan ske samlet inden for 8 dage fra optagelsen eller i 6 rater.

Udover selve prisen for specialistuddannelsen, vil der være egenudgifter til bøger, egentræning og transport samt logi.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere