Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Bonus Familie Terapeut

Sexologiskolen
4 moduler á 3 dage
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning, København
24-02-2023

Om uddannelsen

BonusFamilieTerapeut

Specialistuddannelse til BonusFamilieTerapeut

På denne Specialistuddannelse læner vi os over i Familieterapi – med fokus på hvert individ i den nye familie – som er blot én af de familier, barnet/ den unge, befinder sig i.

Hvad vil det sige at være en del af den “nye familie”, hvad er din rolle, hvad kan jeg forvente af mine nye bonusbørn, min nye partner og mig selv? Gode opskrifter til succes, i en lad os sige det lige ud, udfordrende konstellation! En familiekonstellation, som en stor procentdel af nordens befolkning befinder sig i!

Opgaver og Egen-Terapi + Supervision

Hver elev følger to BonusFamilier på min. 5 familiemedlemmer, over ialt 5 sessioner á 1 1/2 t. pr. familie. Eleven laver en opgave over erfaringen med sessionerne. opgaven fremlægges, hvor de to familier er hjertelig velkomne.  

Der er krav om 5 t. egen-terapi og supervision for hver elev.

Baggrund – Motiviation og Eksempler på samtaler

Vil du gerne hjælpe mennesker på én gang, så vælge denne uddannelse og linje. Vi taler om komplekse situationer og “forbudte” følelser – dem vi ikke tale om højt! Det er svært at gå rundt med følelser, kun du kender til – og som mange i din situation, i virkeligheden kender alt for godt til – du er en del af mange nye familier, som er i fuld gang med at finder deres fødder i en ny hverdag – og en ny drøm!

Drømme formes – også for Bonusfamilier. Den nye familie kan få lige så god rod i dine drømme og din ønskede hverdag, som den familie du forlod – ofte bedre, hvis du giver dig selv og din nye familie en fair chance for at spire og vokse.

Paralleluddannelser

Uddannelser der passer rigtig godt sammen med BonusFamilieTerapeut, er den adgangsgivende uddannelse Parterapeut, samt UngeTerapeut, SkilsmisseTerapeut, GruppeTerapeut og FertilitetsTerapeut.

Det er altid godt at deltage på Intro, så du kan spørge mere ind til uddannelserne, og vide hvorfor de anbefales at læse sammen!

“Det er mange nye familiemedlemmer der får hinanden med i familien, når én familie bryder op og en ny formes. Her skal gøres en aktiv indsats, for at bygge konstruktive broer og forme nye relationer!” - Yazmin Fox Eisen – Mor og Bonusmor

Rammerne omkring uddannelsen

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Tag en uddannelse med kød på, hvor hver en konsultation du har med en ny “kernefamilie” er et step i den rigtige retning, for alle implicerede! Her hjælper du mange.

Ansøgning og adgangskrav

Det er muligt at tage uddannelsen til BonusFamilieTerapeut, når du er optaget på, læser el. er færdiguddannet Parterapeut.

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Bonus Familie Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Bonus Familie Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Bonus Familie Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere