Vis studentum.dk som: Mobile

Parterapeut uddannelse

Sexologiskolen
Længde: 1½ år
Pris: 59.000 DKK Momsfri
Heltid/deltid: Deltid
Uddannelsestype: Private uddannelser
Startdato
København
26-10-2018 
Århus
09-11-2018 

Parterapeut uddannelse

Tag din parterapeut uddannelse ved SexologiskolenTag parterapeut uddannelsen i København og Århus

Drømmer du om at blive selvstændig og arbejde som parterapeut? Leder du efter en professionel uddannelse, der klæder dig på til at arbejde med par, der har brug for værktøjer og støtte til at finde gnisten eller komme videre efter svigt eller svær sygdom?

Bliv certificeret parterapeut

Sexologiskolen tilbyder en certificeret parterapeut uddannelse, der består af 12 moduler på hver 3 dage, og du kan uddanne dig i parterapi i både Århus og København. Parterapeut uddannelsen tager 1 - 1 1/2 år, og du får personlig rådgivning af indehaver Yazmin Fox.

Uddannelse i parterapi - hjælp andre at finde balancen

Sexologiskolens parterapeutuddannelse tager udgangspunkt i forskellige faser i et parforhold:

  • De problemer der kan være i et parforhold i opstarten
  • De problemer der kan være i det lange parforhold, når 'gnisten' er forsvundet, vi oplever svigt eller utroskab

Du bliver undervist i parterapi af dygtige og relevante undervisere indenfor parterapien. 

Tag parterapeut og sexolog uddannelse samtidigt

Sexologiskolen tilbyder også en professionel sexologuddannelse, og du kan vælge at tage både sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen på én gang, hvilket vil hjælpe dig i dit job som parterapeut, da mange par ofte også har problemer i deres sexliv.

Hvem har brug for en parterapeut?

Det er mere og mere anerkendt, at gå en tur til parterapeut, når forholdet har brug for en hjælpende hånd. Det er både for dé, som virkelig har brug for guidning i forholdets kriseområder, og for dé, som lige har lært hinanden at kende og vil være sikre på at de har fået kikket deres svage og stærke sider i øjnene.

De fleste af os vandrer gennem livet som en del af et par - eller som en del af et par forhold. Enten er vi i et parforhold eller også imellem forhold - og hvert forhold kan have brug for støtte indimellem.

Egenterapi under parterapeut uddannelsen

På uddannelsen arbejdes også med egne parforholdsforcer, ressourser og problematikker, både i løbet af uddannelsen på skolen i undervisningen og udenfor undervisningen. Det er vores oplevelse, at de bedste terapeuter, er dé, som også har arbejdet med egne mønstre. 

Derfor skal du, for at blive optaget på parterapeut uddannelsen, gennemgå 8 timers egenterapi m. partner el. individuelt, som skal foregå ved en terapeut udenfor skolen, efter eget valg, og som er godkendt af skolen. Vi anbefaler at lade egenterapien ligger i løbet af 1. halvdel af studiet.

Sådan foregår parterapeut uddannelsen

Undervisningen kører hele dage, hvoraf de fleste ligger kl. 9.00 - 16.00 el. 17.00. Nogle dage møder/ går vi lidt tidligere/ senere. Afhængig af underviseren og emnerne. Undervisningen rummer også egenterapi og supervision i grupper. For at kunne gå til eksamen skal du have et fremmøde på min 90% og have lavet og godkendt, de opgaver der er på uddannelsen. Vurderingen af om en elev kan gå til eksamen el. ej er dog i sidste instans en endelig vurdering der gøres og beslutning der tages, af skolens ledelse.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen, der vurderes med bestået el. ikke bestået. Ved sygdom el. ikke bestået eksamen er det muligt at gå op igen indenfor 2 måneder efter.

Kontakt Sexologiskolen allerede i dag og hør mere om vores uddannelser!

Kombinér uddannelserne til parterapeut og sexolog

Bliv parterapeut og sexolog på samme tidSexologiskolen tilbyder både en parterapeut- og sexolog uddannelse, og du kan tage dem samtidigt. Du får en samlet pris for begge uddannelser på kr. 110.000. Normalpris kr. 123.000. Sexolog kr. 64.000 + Parterapeut kr. 59.000.

Sexologiskolen anbefaler, at du tager begge uddannelser, da det er vores oplevelse, at Jobtitlen “Sexolog & Parterapeut” er som venstre og højre ben. Den ene går ikke uden den anden.

Hver 3. af vores individuelle klienter har samtidig par issues, hvorfor partneren inviteres med til konsultation efter kort tid. Stort set hvert eneste par, som kommer i parterapi, har også problemer i deres sexliv, el. et blokeret sexliv, pga. den dårlige intime kommunikation. Derfor er det en rigtig god idé at have begge uddannelser.

Forespørgsel efter information

Vil du vide mere om Parterapeut uddannelse? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors

Valgfrit

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk