Vis studentum.dk som: Mobile

Parterapeut uddannelse

Sexologiskolen
1½ år
91.250 DKK inkl. moms
Engelsk
Deltid
Private uddannelser
Startdato
Oslo
10-09-2021  (Engelsk)
Stockholm
22-10-2021  (Engelsk)
22-10-2021  (Engelsk)
København
26-11-2021  (Engelsk)

Parterapeut uddannelse

Tag din parterapeut uddannelse ved SexologiskolenTag parterapeut uddannelsen i København og Århus

Drømmer du om at blive selvstændig og arbejde som parterapeut? Leder du efter en professionel uddannelse, der klæder dig på til at arbejde med par, der har brug for værktøjer og støtte til at finde gnisten eller komme videre efter svigt eller svær sygdom?

Bliv certificeret parterapeut

Sexologiskolen tilbyder en certificeret parterapeut uddannelse, der består af 12 moduler på hver 3 dage, og du kan uddanne dig i parterapi i både Århus og København. Parterapeut uddannelsen tager 1 - 1 1/2 år, og du får personlig rådgivning af indehaver Yazmin Fox.

Uddannelse i parterapi - hjælp andre at finde balancen

Sexologiskolens parterapeutuddannelse tager udgangspunkt i forskellige faser i et parforhold:

  • De problemer der kan være i et parforhold i opstarten
  • De problemer der kan være i det lange parforhold, når 'gnisten' er forsvundet, vi oplever svigt eller utroskab

Du bliver undervist i parterapi af dygtige og relevante undervisere indenfor parterapien. 

Tag parterapeut og sexolog uddannelse samtidigt

Sexologiskolen tilbyder også en professionel sexologuddannelse, og du kan vælge at tage både sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen på én gang, hvilket vil hjælpe dig i dit job som parterapeut, da mange par ofte også har problemer i deres sexliv.

Hvem har brug for en parterapeut?

Det er mere og mere anerkendt, at gå en tur til parterapeut, når forholdet har brug for en hjælpende hånd. Det er både for dé, som virkelig har brug for guidning i forholdets kriseområder, og for dé, som lige har lært hinanden at kende og vil være sikre på at de har fået kikket deres svage og stærke sider i øjnene.

De fleste af os vandrer gennem livet som en del af et par - eller som en del af et par forhold. Enten er vi i et parforhold eller også imellem forhold - og hvert forhold kan have brug for støtte indimellem.

Egenterapi under parterapeut uddannelsen

På uddannelsen arbejdes også med egne parforholdsforcer, ressourser og problematikker, både i løbet af uddannelsen på skolen i undervisningen og udenfor undervisningen. Det er vores oplevelse, at de bedste terapeuter, er dé, som også har arbejdet med egne mønstre. 

Derfor skal du, for at blive optaget på parterapeut uddannelsen, gennemgå 8 timers egenterapi m. partner el. individuelt, som skal foregå ved en terapeut udenfor skolen, efter eget valg, og som er godkendt af skolen. Vi anbefaler at lade egenterapien ligger i løbet af 1. halvdel af studiet.

Sådan foregår parterapeut uddannelsen

Undervisningen kører hele dage, hvoraf de fleste ligger kl. 9.00 - 16.00 el. 17.00. Nogle dage møder/ går vi lidt tidligere/ senere. Afhængig af underviseren og emnerne. Undervisningen rummer også egenterapi og supervision i grupper. For at kunne gå til eksamen skal du have et fremmøde på min 90% og have lavet og godkendt, de opgaver der er på uddannelsen. Vurderingen af om en elev kan gå til eksamen el. ej er dog i sidste instans en endelig vurdering der gøres og beslutning der tages, af skolens ledelse.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen, der vurderes med bestået el. ikke bestået. Ved sygdom el. ikke bestået eksamen er det muligt at gå op igen indenfor 2 måneder efter.

Kontakt Sexologiskolen allerede i dag og hør mere om vores uddannelser!

Mulighed for orlov og online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online. Herudover vil du også have mulighed for at tage orlov undervejs i uddannelsen, hvis du ønsker det.

Kombinér uddannelserne til parterapeut og sexolog

Bliv parterapeut og sexolog på samme tidSexologiskolen tilbyder både en parterapeut- og sexolog uddannelse, og du kan tage dem samtidigt.

Sexologiskolen anbefaler, at du tager begge uddannelser, da det er vores oplevelse, at Jobtitlen “Sexolog & Parterapeut” er som venstre og højre ben. Den ene går ikke uden den anden.

Hver 3. af vores individuelle klienter har samtidig par issues, hvorfor partneren inviteres med til konsultation efter kort tid. Stort set hvert eneste par, som kommer i parterapi, har også problemer i deres sexliv, el. et blokeret sexliv, pga. den dårlige intime kommunikation. Derfor er det en rigtig god idé at have begge uddannelser.

Priser for kombinerede uddannelser: 

  • Sexolog & Parterapeut kr. 126.000 – spar kr. 20.000, 14%.
  • Sexolog & Parterapeut + 2 Specialistuddannelser og 1 Gratis. Samlet 5 uddannelser kr. 176.000. Normalpris kr. 221.000. Spar kr. 45.000, 20%

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Tager du parterapeut uddannelsen alene er prisen: 73.000 kr. ekskl. moms.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Parterapeut uddannelse

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Parterapeut uddannelse endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
"Med par der hænger sex og kommu...

Cathrine, 26 år

Hvad er det bedst ved din uddannelse? "Det er at du kommer i dybden. Modsat når f.eks. veninder snakker parforhold, så kan jeg rent faktisk se igennem hvorfor han opfører sig sådan i et parforhold..."

Læs mere
"Jeg får den ekstra dimension me...

Louise, 49 år

hvorfor har du valgt den uddannelse? "Det har jeg valgt, for at have det som supplement til sexologuddannelsen, som jeg netop har overstået her på Sexologiskolen".

Læs mere
"Jeg vil gerne gøre en forskel"

Hvorfor har du valgt netop den uddannelse?
“Jeg har valgt den uddannelse, fordi jeg synes at man kan hjælpe par med meget som parterapeut. Man kan for eksempel hjælpe et par med at finde en ny vision sammen, om forholdet."

Læs mere
"Parterapi er et spændende område"

Hvad er det bedste ved lige netop den her uddannelse?
“Det bedste er, at det både er en meget selvudviklende uddannelse, hvor du lærer rigtig meget om dig selv."

Læs mere
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: