Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Religierings Terapeut

Sexologiskolen
4 moduler over 5 dage
Heltid/deltid
Private uddannelser
København
15-08-2022

Om uddannelsen

religieringsterapeut

Specialistuddannelse til ReligieringsTerapeut

Denne uddannelse bygger ovenpå Specialistuddannelse til Tantralærer. Det er en meget spirituel uddannelse, med fokus på personlig udvikling og forståelsen af, nogle af de ritualer, der findes i de forskellige religioner.

Uddannelsens indhold

Religioner er for de mange – tantra er en mere individuel vej. Vi kigger på meditation, faste, bøn, yogastillinger etc. Alt med henblik på religiering – genforening og en dybere resonans med universet og det guddommelige. Vi kommer bagom mange af ritualerne, og kikker på hvorfor, man i forskellige religioner, med respekt for religionen, vælger at bede tilhængerne udføre netop disse ritualer.

Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut ligger op til at søge viden bag teknikkerne, der anvendes i både de forskellige religioner og i tantra og yoga. Sådan at et menneske på et bevidst og oplyst grundlag, kan vælge teknikker til sin personlige og selvvalgte udviklingsvej.

Hvad betyder det at religiere?

At Re-ligiere, betyder at genforene sig. Ordet Yoga, er sanskrit og betyder union/ forening. Vi søger med denne Specialistuddannelse at give det enkelte menneske nok viden til at kunne skabe den base af viden, der danner grundlag for yderligere bevidsthed, herunder; Kropsbevidsthed, Emotionel bevidsthed, mental bevidsthed etc.

Hver elev følger udfører teknikkerne på uddannelsen. Der er krav om 2 t. egen-terapi/ supervision under specialistuddannelsen. Der afholdes 1 foredrag af 1 t. på Sexologiskolen København eller Oslo, og laves efterfølgende en rapport på 1 side til aflevering.

Tag Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut i dag!

Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut er en af vore vel nok mest spirituelle uddannelser. Den kræver både åbenhed, dedikation – og vedholdenhed i praksis af teknikkerne. Til gengæld kommer du ud som et nyt menneske, efter det halve år, og med ny krystalklar indsigt, som du kan bruge til dig selv og til dine fremtidige klienter. Du vil på uddannelsen berøre mange spændende emner, og blive præsenteret for unikke bøger, som kun få kender til, sådan at du også opnår, på et personligt plan, viden og indsigt, til at komme tættere på din egen grad af lys/ bevidsthed. Husk at flere veje fører til Rom – såvel som flere veje fører til oplysning.

Ansøgning og adgangskrav

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut, når du har fuldført Specialistuddannelsen til TantraLærer. 

Uddannelser der passer rigtig godt sammen med ReligieringsTerapeut, ud over den adgangsgivende Specialistuddannelse TantraLærer, er AyurvedaMassør, MeditationsLærer, VaginalTerapeut, WelnessTerapeut og VitalTerapeut. Det er altid godt at deltage på Intro, så du kan spørge mere ind til uddannelserne, og vide hvorfor de anbefales at læse sammen!

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Religierings Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Religierings Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Religierings Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere