Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Ældre Terapeut

Sexologiskolen
4 moduler á 3 dage
35.000 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
København
07-02-2023

Om uddannelsen

ÆldreTerapeut

Tag en Specialistuddannelse til ÆldreTerapeut og gør en forskel for ældre mennesker

Specialistuddannelsen til ÆldreTerapeut har fokus på den ældres liv og trivsel på området, relation til sig selv, reaktion til elsker/ kæreste eller kone/ mand. Det har fokus på det intime liv, med sig selv og med partner.

Hvorfor tage en Specialistuddannelse til ÆldreTerapeut?

Mange ældre mennesker i den 3. alder, har et aktivt sexliv el. ønsket om, men de ved ikke vor de skal går hen! Måske går de til lægen -men han el. hun er ikke uddannet sexolog – og kan derfor alene svare ud fra et lægefaglig perspektiv og som menneske!

Mange læger henviser til Sexologer, og det vil være rart, hvis de også kan henvise videre til en ÆldreTerapeut, som den ældre kvinde eller mand kan tale med om sit intime liv, herunder parforhold, sorg, krise, seksualitet, lyst ulyst og meget mere. Det vil vi gerne hjælpe med på Sexologiskolen! Derfor er det også vigtigt, at vi får flere ÆldreTerapeuter på banen!

Faggrupper som arbejder med ældre

På plejehjem og hos lægen møder den ældre ofte kærlig hjælp, men ikke nødvendigvis den hjælp og vejledning, den ældre egentlig har brug for, når det gælder det intime liv – kærlighed, reaktion og sexliv!

Selv efter at rejsning ikke er muligt på naturlig vis og selv efter hvis en kvinde ikke klarer at have samleje – selv her er der mange måder at være intime sammen på og have et både erotisk liv og et sprudlende parforhold!

Uddannelsens indhold

På denne Specialistuddannelse, har hver elev 2 individuelle terapi-forløb med ét par og én single, mennesker mellem 60 og 80 år. Gerne både kvinde og mand! Hertil udarbejdes Seksualpolitik for et Plejehjem, i samarbejde med ledelsen, medarbejder – og ikke mindst beboerne! Dette fremlægges med publikum, sidst i uddannelsesforløbet. Der er krav om 5 individuelle Supervisionstimer hos relevant supervisor. 

Bliv ÆldreTerapeut i dag

Ønsker du at fokusere dit arbejde på at kunne være relevant hele livet og have klienter så længe du lever – ja så er ÆldreTerapeut en god og relevant uddannelse fro dig! Du kan tage denne uddannelse som ung, og bruge den hele livet – og dé grå hår du får, vil alene tjene som et visuelt tegn på livsanciennitet – og at du ved, hvad du taler om, når du giver terapi og rådgivning til den ældre – om den ældres liv, seksualitet og kærlighedsliv! 

Kombiné ÆldreTerapeut med Sexolog & Parterapeut uddannelserne!

Denne treenighed giver dig muligheden for at nå ud til langt flere mennesker, og tale til større forsamlinger, som ekspert på området, f.eks. Ældresagen. 

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Parallelle uddannelser

Specialistuddannelsen til ÆldreTerapeut bygger ovenpå/ sammen med Sexolog, og kan med fordel kombineres med: Didaktisk Sexolog, SoveTerapeut og MediationsLærer. Vil du høre mere om Specialistuddannelserne så kom med på vores specielle Intro om Specialistuddannelserne “Intro Special”, hvor Yazmin Fox Eisen, fortæller om alle Specialistuddannelserne – og hvorfor vi anbefaler netop disse Specialistuddannelser sammen – i denne Linje

Pris

Specialistuddannelsen til Ældre Terapeut koster kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Uddannelsen/ uddannelserne kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger og supervisionstimer ud over uddannelsesprisen.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Ældre Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Ældre Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Ældre Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere