Private uddannelser

Specialistuddannelse til Ældre Terapeut

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
4 moduler á 3 dage
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
22 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler á 3 dage
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
22 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

22 april, 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

29 april, 2024

  • Online undervisning
  • København

Om uddannelsen

ÆldreTerapeut

Tag en Specialistuddannelse til ÆldreTerapeut og gør en forskel for ældre mennesker

Specialistuddannelsen til ÆldreTerapeut har fokus på den ældres liv og trivsel på området, relation til sig selv, reaktion til elsker/ kæreste eller kone/ mand. Det har fokus på det intime liv, med sig selv og med partner.

Hvorfor tage en Specialistuddannelse til ÆldreTerapeut?

Mange ældre mennesker i den 3. alder, har et aktivt sexliv el. ønsket om, men de ved ikke vor de skal går hen! Måske går de til lægen -men han el. hun er ikke uddannet sexolog – og kan derfor alene svare ud fra et lægefaglig perspektiv og som menneske!

Mange læger henviser til Sexologer, og det vil være rart, hvis de også kan henvise videre til en ÆldreTerapeut, som den ældre kvinde eller mand kan tale med om sit intime liv, herunder parforhold, sorg, krise, seksualitet, lyst ulyst og meget mere. Det vil vi gerne hjælpe med på Sexologiskolen! Derfor er det også vigtigt, at vi får flere ÆldreTerapeuter på banen!

Faggrupper som arbejder med ældre

På plejehjem og hos lægen møder den ældre ofte kærlig hjælp, men ikke nødvendigvis den hjælp og vejledning, den ældre egentlig har brug for, når det gælder det intime liv – kærlighed, reaktion og sexliv!

Selv efter at rejsning ikke er muligt på naturlig vis og selv efter hvis en kvinde ikke klarer at have samleje – selv her er der mange måder at være intime sammen på og have et både erotisk liv og et sprudlende parforhold!

Uddannelsens indhold

På denne Specialistuddannelse, har hver elev 2 individuelle terapi-forløb med ét par og én single, mennesker mellem 60 og 80 år. Gerne både kvinde og mand! Hertil udarbejdes Seksualpolitik for et Plejehjem, i samarbejde med ledelsen, medarbejder – og ikke mindst beboerne! Dette fremlægges med publikum, sidst i uddannelsesforløbet. Der er krav om 5 individuelle Supervisionstimer hos relevant supervisor. 

Bliv ÆldreTerapeut i dag

Ønsker du at fokusere dit arbejde på at kunne være relevant hele livet og have klienter så længe du lever – ja så er ÆldreTerapeut en god og relevant uddannelse fro dig! Du kan tage denne uddannelse som ung, og bruge den hele livet – og dé grå hår du får, vil alene tjene som et visuelt tegn på livsanciennitet – og at du ved, hvad du taler om, når du giver terapi og rådgivning til den ældre – om den ældres liv, seksualitet og kærlighedsliv! 

Kombiné ÆldreTerapeut med Sexolog & Parterapeut uddannelserne!

Denne treenighed giver dig muligheden for at nå ud til langt flere mennesker, og tale til større forsamlinger, som ekspert på området, f.eks. Ældresagen. 

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Parallelle uddannelser

Specialistuddannelsen til ÆldreTerapeut bygger ovenpå/ sammen med Sexolog, og kan med fordel kombineres med: Didaktisk Sexolog, SoveTerapeut og MediationsLærer. Vil du høre mere om Specialistuddannelserne så kom med på vores specielle Intro om Specialistuddannelserne “Intro Special”, hvor Yazmin Fox Eisen, fortæller om alle Specialistuddannelserne – og hvorfor vi anbefaler netop disse Specialistuddannelser sammen – i denne Linje

Pris

Specialistuddannelsen til Ældre Terapeut koster kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Uddannelsen/ uddannelserne kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger og supervisionstimer ud over uddannelsesprisen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Ældre Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Overvejer du at blive sexolog eller parterapeut?

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Sponsoreret