Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Unge Terapeut

Sexologiskolen
6 moduler á 2 dage
Deltid
Private uddannelser
København

Om uddannelsen

UngeTerapeut

Specialistuddannelse til UngeTerapeut

På denne Specialistuddannelse koncentrerer vi os om de Unge. At arbejde med unge er ikke det samme som at arbejde med voksne. At være ung – perioden mellem barn og voksen, og bestemt ikke en let tid, for de fleste.

Uddannelsens indhold

Vi arbejder med Henvendelsesskema og Samtykkeerklæring, idet vi arbejder under 18 år, meget af tiden. Det er både hårdt og udfordrende at være ung – og samtidig en tid fyldt med muligheder og energi – Så er det godt at have en UngeTerapeut at snakke med, når tingene brænder på – eller nye muligheder byder sig, og man bare har brug for en anden at snakke med, bare i det hele taget – og som ikke er familie eller venner.

Dit udbytte af uddannelsen

Som UngeTerapeut bliver du én af søjlerne i den unges liv, idet mindste for den tid, samtalerne kører – og du bliver en nøgleperson i den unges liv – en professionel person, som den unge kan vende tilbage til år efter år, når der er problemer    i sexlivet og kærlighedslivet mm. og når gode, vigtige og eksistentielle beslutninger skal tages.

Samtaleemnerne kan være prævention, sexsygdomme, sorg, kriser, kærestesorg, vulvodyni og vaginisme, overgreb, flytte sammen med kæreste etc.

Som UngeTerapeut vil du også møde unge kvinder og unge mænd, som har været udsat for overgreb og seksuelle digitale krænkelser mm. Derfor kender du, via uddannelsen, også til dé relevante og vigtige instanser, der i disse alvorlige tilfælde skal henvises til. F.eks. Rigshospitalets Center for Seksuelle Overgreb, BørneUngeModtagelsen etc. Du kender til lovgivningen på området, hvordan man anmelder og lidt om retspraksis, når det gælder voldtægt, forsøg på voldtægt, seksuelle digitale krænkelser etc.

Opgaver, Egen-Terapi og Supervision.

Hver elev følger to Unge, mellem 15 og 17 år, med Samtykkeerklæring og tilladelse fra deres forældre. Opgave udarbejdes over forløbet og fremlægges med publikum i slutningen af studiet. Der er krav om 5 t. egen-terapi og supervision for hver elev.

Bliv UngeTerapeut i dag

Tag en uddannelse med fremtid i – som du kan arbejde med hele livet – og hjælpe fremtiden gennerationer af unge, som blive voksne og skal børe verden på deres skuldre.

Vil du gerne vejlede og hjælpe unge mennesker, er UngeTerapeut en god uddannelse for dig. Vi taler om komplekse situationer og “forbudte” følelser – skam – lyst – kærlighed – relationer – ære – kultur etc.

At være UngeTerapeut er en smuk og ædel rolle i forholdet tin de unge mennesker – dem vil vi gerne hjælpe dig til at hjælpe! 

Ansøgning og adgangskrav

Det er muligt at tage uddannelsen til UngeTerapeut, når du er optaget på, læser el. er færdiguddannet  Sexolog.

Uddannelser der passer rigtig godt sammen med UngeTerapeut, er den adgangsgivende uddannelse Sexolog, samt Parterapeut + Vaginal-Terapeut + Didaktisk Sexolog + MeditationsLærer – WellnessTerapeut. Det er altid godt at deltage på Intro, så du kan spørge mere ind til uddannelserne, og vide hvorfor de anbefales at læse sammen!

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Unge Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Unge Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Unge Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere