Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
31.250 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
København, Århus

Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Tag specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation

Bliv specialist i didaktisk sexologi

Er du allerede sexolog eller parterapeut, eller har du måske en anden relevant faglig baggrund som fx psykolog eller psykoterapeut? Og savner du redskaber inden for formidling og kommunikation til at håndtere berøringsangst over for seksuelle problematikker såvel som tabuer og følelsesmæssigt svære emner? Med specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og lærer du at kommunikere og formidle din viden til større grupper.

Lær at formidle sexologi til faggrupper med et professionelt informationsbehov

Sexologi er i dag et anerkendt fagområde. Netop derfor er der stigende efterspørgsel på sexologer, der er i stand til at hjælpe faggrupper med et professionelt informationsbehov for viden om sexologi. Det kan fx være:

  • Til pædagoger og lærere på seminarer og i folkeskolen
  • Til sundhedsprofessionelle som jordemødre, læger og fysioterapeuter
  • Til plejepersonale på plejehjem, i hjemmeplejen og på bosteder 

Når du har afsluttet din uddannelse med en eksamen og certificering i didaktisk sexologi og kommunikation efter et halvt år, har du mulighed for at blive en del af Sexologiskolens formidler- og undervisernetværk.

Det kan du som specialist i didaktisk sexologi

Specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation ruster dig til at hjælpe tusinder af mennesker med at integrere seksualitet som en naturlig del af livet uanset alder, handicap eller andre faktorer. På uddannelsens moduler møder du en række dygtige undervisere, der alle har det til fælles, at de er specialuddannede inden for kommunikation med afsæt i det helhedssyn, der præger moderne sexologi.

Lyder det som noget for dig? Kontakt Sexologiskolen og hør mere om specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv specialist i didaktisk sexologi og kommunikationSpecialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i didaktisk sexologi endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
april 2021
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: