Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning, København, Århus

Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Tag specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation

Bliv specialist i didaktisk sexologi

Specialistuddannelsen i Didaktisk Sexologi bygger ovenpå/ sammen med Sexologuddannelsen. Den har tre ben at stå på:

  1. Seksualundervisning i Folkeskolen og på Ungdomsuddannelserne. Det er én af de mange uddannelser, skolen er allermest stolte af, og det fordi, den giver den studerende mulighed for at nå endnu længere ud – og nå det ædleste af vores samfund – vores børn og unge, gennem formidabel og relevant Seksualundervisning på de forskellige alderstrin! 
  2. Undervisning i sexologi til de relevante faggrupper. Ud over Seksualundervisningen i Folkeskolen og på Ungdomsuddannelserne, henvender Didaktisk Sexolog sig til dé som gerne vil ud og  berige de forskellige relevante faggrupper med mere undervisning i sexologi. Det være sig Jordemoder, Sygeplejerske, Læge, Gynækolog, Psykolog, Fysioterapeut, Ergoterapeut, Pædagog m. fl. 
  3. Foredrag i Foreninger og Grupper. Foreninger af unge, af etniske minoriteter, af faggrupper etc. vil også have stor glæde af besøg af en Didaktisk  Sexolog. Der er mange emner, som er relevante at formidle ud til større grupper. Generel formidling, didaktik – læres på denne Specialistuddannelse.

Lær at formidle sexologi til faggrupper med et professionelt informationsbehov

Sexologi er i dag et anerkendt fagområde. Netop derfor er der stigende efterspørgsel på sexologer, der er i stand til at hjælpe faggrupper med et professionelt informationsbehov for viden om sexologi. Det kan fx være:

  • Til pædagoger og lærere på seminarer og i folkeskolen
  • Til sundhedsprofessionelle som jordemødre, læger og fysioterapeuter
  • Til plejepersonale på plejehjem, i hjemmeplejen og på bosteder 

Når du har afsluttet din uddannelse med en eksamen og certificering i didaktisk sexologi og kommunikation efter et halvt år, har du mulighed for at blive en del af Sexologiskolens formidler- og undervisernetværk.

At formidle til større grupper:

Didaktik er et vigtig redskab at lære sig, for på professionel vis, at kunne formidle til større grupper/ faggrupper, som  f.eks. på seminarier, i folkeskolen, til pædagogerne, på jordemoderskolen, til fysioterapeuterne, lægerne, psykologerne etc. Sexologi er i dag et anerendt og selvstændigt fagområde – og for alle fagpersoner, som er i tæt kontakt med mennesker, som ovennævnte faggrupper – er viden om sexologi et professionelt behov! Det vil Sexologiskolen gerne hjælpe med – i foreningerne, folkeskolen, plejehjemmene, bostæderne etc.!

Det kan du som specialist i didaktisk sexologi

Specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation ruster dig til at hjælpe tusinder af mennesker med at integrere seksualitet som en naturlig del af livet uanset alder, handicap eller andre faktorer. På uddannelsens moduler møder du en række dygtige undervisere, der alle har det til fælles, at de er specialuddannede inden for kommunikation med afsæt i det helhedssyn, der præger moderne sexologi.

Lyder det som noget for dig? Kontakt Sexologiskolen og hør mere om specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation.

Opgaver og Supervision på Didaktisk Sexolog

På denne Specialistuddannelse, holder elever 2 foredrag i løbet af uddannelsen. Den ene for en skoleklasse enten folkeskolen el. ungdomsuddannelserne. Det andet foredrag for en forening el. sammenslutning af mennesker, med fælles interesse/ tematik. F.eks. Mandegruppe, Forening af kvinder med vulvodyni, Sammenslutning af kvinder med anden etnisk baggrund etc. 

Opgaven inkl. de samlede oplevelser og resultater af undervisningen udformes med feedback fra deltagerne og fremlægges foran publikum i slutningen af studiet. Der er krav om samlet 5 t. individuel supervision i løbet af uddannelsen.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Uddannelsen foregår i både København og Oslo. 

Ansøgning og adgangskrav

Fremmøde og Orlovsregler

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Adgangskrav

Specialistuddannelsen til Didaktisk Sexolog, kræver at du er tilmeldt/ optaget på Sexologuddannelsen, allerede læser Sexolog el. er færdiguddannet Sexolog. Du kan ansøge med Sexologuddannelse fra andre skoler. Her kan der dog være tale om at tage supplerende moduler f.eks. 1-3 stk. af afhængig af øvrig uddannelsesmæssig baggrund. Dette vurderes individuelt.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv specialist i didaktisk sexologi og kommunikationSpecialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Specialistuddannelsen til Didaktisk Sexolog koster kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Uddannelsen/ uddannelserne kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. Se mere på ansøgningsskema.

Udgifter ud over over uddannelsesprisen

Du skal regne prisen for bøger og supervisionstimer. 

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i didaktisk sexologi
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i didaktisk sexologi endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere