Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Private uddannelser
København

Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Bliv specialist i AyurvedaMassage på ½ år

Er du allerede uddannet Sexolog og Parterapeut? Så er specialistuddannelsen i Ayurveda Massage det oplagte valg for dig, der gerne vil have en unik forståelse af den menneskelige natur, fysisk, psykisk, emotionel, energisk osv. 

Hvad er AyurvedaMassage?

Ayur betyder liv og Veda betyder videnskab el. læren om. Signifikant for AyurvedaMassage er de lange blide strøg, og den terapeutiske og afslappende virkning massagen har, på den person, der modtager massagen.  AyurvedaMassage er især kun lidt kendt i Danmark/ Norden, men meget udbredt i ophavslandet Indien og i USA. 

Det lærer du på specialistuddannelsen

På specialistuddannelsen i AyurvesaMassage lærer du: 

  • den generelle massage
  • ayurvedisk aromaterapi
  • marma-punkter (vitale energi-punkter) på kroppen
  • basal viden omkring doshaerne, Vata, Pitta og Kapha
  • om døgnrytmer, kost og livsstil 
  • hvordan du med skemaer tester balancer og ubalancer.

Specialistuddannelsen giver en unik platform for at arbejde med mennesker, individuel og par. Du kan massere individuelt, men du kan også alliere dig med en medmassør, og lave wellnessmassager på samme tid til par, som gerne vil have en smuk og afslappende oplevelse sammen.

Det personlige afsæt

Dette er en meget personlig uddannelse – med et stærkt personligt engagement og muligheden for en dyb og personlig transformation og rejse. Gennem initiering (indvielse) i de 5000 år gamle teknikker fra Ayurveda, kommer du tættere på dig selv, og dit eget potentiale. Massagekonsultationerne kan også giver fra elev til elev. Den gamle tradition, giver en helt unik forståelse af dig selv som menneske, dine medmennesker og universtet omkring os.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Adgangskrav

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til AyurvedaMassør, uden at have uddannelsen til Sexolog, men det anbefales at have uddannelsen til Sexolog enten før, sideløbende el. efterfølgende. Tages uddannelsen uden at have Sexologiskolens Sexologuddannelse som baggrund, er det et must at du som min. har gennemgået Tantra I, som er vores 2 dagskursus, hvor man kan deltage både som par og single.

Eksamen og diplom

Specialistuddannelsen bliver afsluttet med eksamen og en certificering.

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 2 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på uddannelsen.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i Ayurveda Massage endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
april 2021
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: