Private uddannelser

Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Sexologiskolen, i København (+2 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Specialistuddannelse i Ayurveda Massage

Ayurveda

Bliv specialist i AyurvedaMassage på ½ år

På denne specialeuddannelse i bliver du uddannet i ayurvedamassage. Ayur betyder liv og Veda betyder videnskab eller læren om. Signifikant for AyurvedaMassage er de lange blide strøg, og den terapeutiske og afslappende virkning massagen har, på den person, der modtager massagen.  AyurvedaMassage er kendt og anvendes i Danmark og Norden – og meget udbredt i ophavslandet Indien, samt i USA – hvor mange kendte bl.a. skuespillere positivt har brandet denne formidable massageform!

På uddannelsen lærer du den generelle massage, ayurvedisk aromaterapi, marma-punkter vitale energi-punkter på kroppen. Hertil kommer basal viden omkring doshaerne, Vata, Pitta og Kapha. Døgnrytmer, kost og livsstil. 

Du har studieklienter undervejs. Og skal have 20 massager, du giver gratis, 10 til klienter, du ikke kender – og 10 til andre elever på uddannelsen.

Massagen er gratis for den som modtager massagen, men klienten/ den som modtager massagen dækker udgifter til  lokalelejen. Efter de 20 massager, din specialistuddannelse og bestået eksamen og certificering, kan du frit slå dig ned som Specialist i AyurvedaMassage.

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering.

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen indenfor 2 måneder fra eksamensdato.

Egentræning og Supervision.

Der er krav om min. 20 massager per elev. Disse superviseres på holdet.

Det personlige afsæt

Dette er en meget personlig uddannelse – med et stærkt personligt engagement og muligheden for en dyb og personlig transformation og rejse. Gennem initiering (indvielse) i de 5000 år gamle teknikker fra Ayurveda, kommer du tættere på dig selv, og dit eget potentiale. Massagekonsultationerne kan også giver fra elev til elev. Den gamle tradition, giver en helt unik forståelse af dig selv som menneske, dine medmennesker og unniverstet omkring os.

Baggrund

Er du allerede uddannet Sexolog og Parterapeut, står den psykologiske/ sexologiske lære kombineret med læren om AyurvedaMassage, som unikke videnssøjler til forståelse af den menneskelige natur, fysisk, psykisk, emotionel, mental, energetisk osv. Hvilket give en unik platform for at arbejde med mennesker, individuel og par. Du kan massere individuelt, men du kan også alliere dig med en medmassør, og lave wellnessmassager på samme tid til par, som gerne vil have en smuk og afslappende oplevelse sammen.

Adgangskrav

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til AyurvedaMassør, uden at have uddannelsen til Sexolog, men det anbefales at have uddannelsen til Sexolog enten før, sideløbende el. efterfølgende. Tages uddannelsen uden at have Sexologiskolens Sexologuddannelse som baggrund, er det et must at du som min. har gennemgået Tantra I, som er vores 2 dagskursus, hvor man kan deltage både som par og single. Kurset kører 2-4 gage årligt i København og i Århus.

Eksamen og diplom

Specialistuddannelsen bliver afsluttet med eksamen og en certificering.

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 2 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på uddannelsen.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Fremmøde og Orlovsregler.

Krav om fremmøde 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Priser

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i Ayurveda Massage
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet