Private uddannelser

Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
4 moduler á 3 dage
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler á 3 dage
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Oslo

Om uddannelsen

sexologi

Bliv forfatter og tage uddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2

Denne uddannelse er en videreførsel af Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1. På Sexologiskolen’s Forfatterlinje, fortsætter vi – med fokus Bog 2, 3, 4 etc. Hvordan gik det med Bog 1? Hvad har du lært? Hvad siger dit publikum? Hvad vil du ændre/ justere på til Bog 2? Hvordan gik det med Forlaget?  Hvad skal formatet være? Alt dette og meget mere vil der være fokus på under denne uddannelse.

Hvad er oppe i tiden – og hvad er skiftet siden du skrev og udgav din sidste Bog? Har du ændret dig – er der ting og oplevelser i dit eget liv, der savner blæk og ord? Er der noget du har lagt mærke til i samfundet, som du gerne vil skriv om, elller skrive videre på? Er der noget i dit eget liv, som du omsider er blevet parat til at fortælle om?

Inspiration fra Klienter – Kronikker og Foredrag

Er der ting du har oplevet og hørt om, når du har haft dine konsultationer med klienter? El. er der temaer, som er kommet frem og har gentaget sig, når du har været ude og holde foredrag? Er der kronikker i aviser og artikler, som har fået dig til at tænke over temaer, som ikke er belyst – eller som kræver en anden vinkel – og den vil du gerne skrive om?

Undersøgelser og Forskning

Der er meget forskning indenfor moderne sexologi og parterapi, som endnu ikke er lavet. På Sexologiskolsen’s Forsker uddannelse MasterResearcher – på den Int. Linje, og på engelsk – kan du lære mere om, hvordan du laver videnskablig forskning – og her er der virkeligt grundlag for at kreere nogle spændende og højrelevante nutidige bøger! Du kan også lave undersøgelser, uden at du er uddannet i videnskabsmetodik og vidensskabsteori, blot du husker at oplyse i bøgerne og på undersøgelserne, hvordan du er nået frem til resultatet, sådan at din læser kender rammerne og grundlaget for dine undersøgelser.

Opgaver og Supervision på Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2

På denne Specialistuddannelse, skal hver elev skrive en bog. Min 200 sider. Samt have 5 t. Supervision hos én af underviserne på uddannelsen, som alle er forfattere el. anden relevant forfatter.

Sexolog & Parterapeut plus Didaktisk Sexolog og Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1 + MasterResearcher + Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2.

Disse 6 uddannelser giver dig et godt afsæt i at skive flere og gode bøger, og med videnskablig fundament, idet du her har gjort dit forarbejde – du har viden og du har metoder til forskning. Det kan blive til mange fine bøger, som hjælper mennesket til at forstå sig selv og sine medmennesker – på det sexologiske og terapeutiske område! 

Ansøgning og adgangskrav

Denne Specialistuddannelse bygger ovenpå Sexolog og/ el. Parterapeut og Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1.

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2 koster kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Uddannelsen/ uddannelserne kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger og supervisionstimer udover uddannelsesprisen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Overvejer du at blive sexolog eller parterapeut?

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Sponsoreret