Private uddannelser

Specialistuddannelse i Forældre Relation

Sexologiskolen, i København (+2 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
2 december, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
35.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
2 december, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

ForældreRelation

Bliv specialist i ForældreRelation

Specialistuddannelsen i ForældreRelation er én af de mest moderne uddannelser fra Sexologiskolen. Vi kikker på den forældrerelation, der fortsat er gældende og ligger efter, man har sat farvel til hinanden som par, være det sig ægtefæller el. kærester. I dag bliver rundt 46% af alle gifte par skilt, og mange af dem har børn.

På denne specialeuddannelse i bliver du uddannet i at lære forældre, som ikke længere er kærester/ par i fortsat at kommunikere og have fokus på barnet/ børnene. Du bliver bl.a. introduceret til redskaber som “Dramatrekanten” af Stephen Karpman.

Som forældre har man ansvaret for barnets sunde og trygge opvækst og udvikling. Det kræver at mor og far, mor og mor el. far og far – har en så god som mulig kommunikation og et konstruktivt samarbejde! Det skaber tryghed og ro for barnet, så det kan koncentrere sig om at være barn og vokse op, med dé udfordringer det allerede indebærer!

For forældre, der er gået hver til sig, og nu bor på to baser – er det ofte en udfordring, at få kommunikationen og samarbejdet til at blive konstruktivt og succesfuldt! Det kræver at man har sluttet fred med fortiden, tilgivet sig selv og den anden – og hele tiden har barnet/ børnenes ve og vel i fokus! Halvdelen af landets voksne befolkning kender til dette! Derfor er denne uddannelse nødvendig og et must for hver moderne parterapeut, der gerne vil hjælpe dé par, der har børn og er gået hver til sit! Den nødvendige base som parterapeut, giver ballasten til at bygge videre på – og skaber et naturlig afsæt ind i navigationen i den “krigszone” – der i alt for mange ex-parforhold, udspiller sig!

Specialistuddannelsen indeholder også læringen i “Kunsten at sige Farvel!” og emner som Konfliktløsning, mægling og aktiv tilgivelse. Vi kommer ind på svære områder som, når konstruktiv kommunikation og samarbejde ikke går efter planen og ikke lykkes, og når ansøgning om ene-forældremyndig er vejen frem – med fokus på barnets bedste!

Dette er nemmere sagt end gjort – og det vil vi som ForældreRelationTerapeuter gerne hjælpe med – til gavn for børnene – hver af forældrene og for samfundet!

Opgaver og Egen-Terapi + Supervision.

Hver elev følger to forældrepar, under uddannelsen. Hvert forældrepar har 5 x 1 1/2 t. Laver en opgave om det, og fremlægger opgaven, sammen med de to forældrepar, som medvirker og også deltager til de øvrige fremlægninger. Forløbene er gratis for de to forældrepar. Det ene forældrepar, skal have været skilt i mere end to år, det andet under 1 år. Der er krav om min. 5 egen-terapi timer til terapi og supervision, hos godkendt terapeut. 

Baggrund – Motiviation og eksempler på samarbejder

Du kan læse denne uddannelse, som tillige til din Sexolog og Parterapeutuddannelse. Det vil gøre dig istand til at engagere dig i et større felt af klienter, og hjælpe flere! Husk på at knap halvdelen at de der danner par, også går fra hinanden igen – så der er mange, som over kontere l. længere tid, vil kunne have stor glæde af at komme til dig, for støtte, råd og opheling!

Du kan gøre opmærksom på dit virke hos de instanser, der allerede arbejde med skilsmisser og traumatiserede skilte forældrepar – så letter du deres arbejde – og lader forældreparrene komme til dig, som rent faktisk vil kunne hjælpe dem el. i det mindste se konstruktivt på deres udfordringer – idet du rent faktisk ér uddannet til det

Målgruppe

Det er muligt at tage uddannelsen til ForældreRelationTerapeut, når du er optaget på, læser el. er færdiguddannet Sexolog & Parterapeut.

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

2 december, 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • København

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Oslo

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i Forældre Relation
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet