Private uddannelser

Specialistuddannelse til Individuel og Gruppe Supervisor

Sexologiskolen, Fjernundervisning
Længde
2 moduler over 5 dage
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
6 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 moduler over 5 dage
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
6 maj, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

6 maj, 2024

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Om uddannelsen

Individuel og Gruppe Supervisor

Specialistuddannelse til Individuel og Gruppe Supervisor

På denne uddannelse bliver du både uddannet i at superviserer grupper og individuelle fagpersoner.

På Specialistuddannelsen i gruppe- og individuel supervision, lærer du de grundlæggende teorier og nødvendige viden bag en god supervision. Når du er færdiguddannet Supervisor, kan du være blandt dé udvalgte egen-terapeuter, der også har mulighed for at tage eleverne i supervision, i forbindelse med deres egen-terapi supervision. 

Uddannelsens indhold

Der er krav om Egentræning (3 t.) med med selvvalgt, men af skolen godkendt, supervisere og hovedundervisere. Prisen er individuel fra underviser til underviser. Skolen kan anbefale dig supervisere/ hovedundervisere til den individuelle træning. Se gerne på listen over godkendte E.T. der udsendes efter Modul 1. 

Praktik og supervision

Der er krav om praktikperiode under uddannelsen 2 x Gruppe-supervision. Samt 2 t. med 1:1 elev-supervision.

ACSCT-Gruppesupervision og Individuel E.T. Supervisor

Efter bestået eksamen kan du ansøge om at blive én af brancheforummets faste Supervisore. Det være sig både som gruppe supervisor og som 1:1 individuel supervisor for eleverne på uddannelserne. Du må selv være medlem af ACSCT for at kunne være Individuel- plus GruppeSupervisor for medlemmerne & eleverne.

Ansøgning og adgangskrav

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til Individuel og Gruppe Supervisor, når du har taget eksamen på Sexologuddannelsen. Dvs. du skal være helt færdig med din uddannelse til Sexolog fra Sexologiskolen og have bestået din eksamen, før du kan starte spå denne specialistuddannelse. Det er også klart en fordel hvis du er uddannet Parterapeut el. under uddannelse som. Andre specialistuddannelser, der med fordel kan læses samtidig med denne specialistuddannelse er didaktisk Sexolog, idet der i supervisionen er en del formidlingskunst, som du lærer på den Didaktiske specialistuddannelse.

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Individuel og Gruppe Supervisor
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Overvejer du at blive sexolog eller parterapeut?

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Sponsoreret