Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i Meditation

Sexologiskolen
4 moduler af 3 dage
35.000 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
14-02-2022

Om uddannelsen

meditation

Specialistuddannelse i Meditation

Bliv Meditationslærer ved tage tage denne uddannelse hos Sexologiskolen!

Specialist i Meditation – inkl. de 10 Maha Vidyas.

Denne specialistuddannelse er vel nok én af kronerne på værket, når vi taler om transformerende redskaber til selvudvikling. Gennem initiering gives hver enkelt elev indvielsen i denne mere end 5000 år gamle traditionelle meditationsteknik, der tager Tantraen til nye spirituelle højder. De ti initieringer i “De ti kosmiske kræfter” kommer sammen med en dybdegående viden om hver af de ti mahavidyas. Det forventes at hver elev bruger 1 – 2 x 25 min. dagligt på øvelse af teknikkerne, året igennem. Hver initiering/ indvielse giver én gang til hver elev. 

Der er flere unikke forhold omkring denne Specialistuddannelse. For at blive optaget på Specialistuddannelsen til Meditationslærer, skal du være tilmeldt og optaget på Tantralæreruddannelsen fra Sexologiskolen el. være færdiguddannet Tantralærer fra Sexologiskolen. Det er vigtigt at du har din tantrayoga frisk i krop og sind, praktiserer den regelmæssigt, for at får maksimal glæde af uddannelsen til Specialist i Meditation. 

Ud over indvielsen i de to kosmiske kræfter, arbejde vi med guidede meditationer, musikmeditationer, layayoga meditationer, bidja som betyder kerne mantra meditationer og chakrameditationer. Det er en god idé at sætte god tid af til denne uddannelse. Pensum med bøger er ikke så stort, men der må regnes god plads til udbytterig meditation hver dag!

Individuelt Træningsforløb

Der er krav om 5 x 1 t. træningsforløb m. meditation sammen med kvalificeret underviser, som skal godkendes af underviser.

Opgaver på uddannelsen

Her elev leder én gruppe af 5 personer x 5 t. i meditation i løbet af uddannelsen, over ialt 5 uger. Samt ét individuelt forløb med 1 person, 5 x 1 t. i over 5 uger. Opgave laves, og fremlægges sammen med dé ialt 6 personer, der deltager aktivt i fremlægning og som publikummer til de øvrige fremlægninger. Forløbene er gratis for de ialt 6 personer.

Pris

Prisen for Specialistuddannelse i meditation er 28.000 kr. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på flere af Sexologiskolens uddannelser, rabat kr. – 3.000. Prisen bliver da kr. 25.000.

Fremmøde og Orlovsregler:

Der er højnet krav om fremmøde ved denne uddannelse! 100 % fremmøde for at kunne gå til eksamen på denne uddannelse, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i Meditation
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i Meditation

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse i Meditation endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
december 2021
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere