Private uddannelser

Specialistuddannelse i Meditation

Sexologiskolen, Online
Længde
4 moduler af 3 dage
Pris
40.625 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
1 december, 2025 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler af 3 dage
Pris
40.625 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
1 december, 2025 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

1 december, 2025

  • Online undervisning
  • Online

Om uddannelsen

meditation

Specialistuddannelse i Meditation

Bliv Meditationslærer ved tage tage denne uddannelse hos Sexologiskolen!

Specialist i Meditation – inkl. de 10 Maha Vidyas.

Denne specialistuddannelse er vel nok én af kronerne på værket, når vi taler om transformerende redskaber til selvudvikling. Gennem initiering gives hver enkelt elev indvielsen i denne mere end 5000 år gamle traditionelle meditationsteknik, der tager Tantraen til nye spirituelle højder. De ti initieringer i “De ti kosmiske kræfter” kommer sammen med en dybdegående viden om hver af de ti mahavidyas. Det forventes at hver elev bruger 1 – 2 x 25 min. dagligt på øvelse af teknikkerne, året igennem. Hver initiering/ indvielse giver én gang til hver elev. 

Der er flere unikke forhold omkring denne Specialistuddannelse. For at blive optaget på Specialistuddannelsen til Meditationslærer, skal du være tilmeldt og optaget på Tantralæreruddannelsen fra Sexologiskolen el. være færdiguddannet Tantralærer fra Sexologiskolen. Det er vigtigt at du har din tantrayoga frisk i krop og sind, praktiserer den regelmæssigt, for at får maksimal glæde af uddannelsen til Specialist i Meditation. 

Ud over indvielsen i de to kosmiske kræfter, arbejde vi med guidede meditationer, musikmeditationer, layayoga meditationer, bidja som betyder kerne mantra meditationer og chakrameditationer. Det er en god idé at sætte god tid af til denne uddannelse. Pensum med bøger er ikke så stort, men der må regnes god plads til udbytterig meditation hver dag!

Individuelt Træningsforløb

Der er krav om 5 x 1 t. træningsforløb m. meditation sammen med kvalificeret underviser, som skal godkendes af underviser.

Opgaver på uddannelsen

Her elev leder én gruppe af 5 personer x 5 t. i meditation i løbet af uddannelsen, over ialt 5 uger. Samt ét individuelt forløb med 1 person, 5 x 1 t. i over 5 uger. Opgave laves, og fremlægges sammen med dé ialt 6 personer, der deltager aktivt i fremlægning og som publikummer til de øvrige fremlægninger. Forløbene er gratis for de ialt 6 personer.

Pris

Prisen for Specialistuddannelse i meditation er 32.500 kr.

Fremmøde og Orlovsregler:

Der er højnet krav om fremmøde ved denne uddannelse! 100 % fremmøde for at kunne gå til eksamen på denne uddannelse, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i Meditation
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Overvejer du at blive sexolog eller parterapeut?

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Sponsoreret