Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Vital Terapeut

Sexologiskolen
4 moduler á 3 dage
Deltid
Private uddannelser
København
21-11-2022

Om uddannelsen

VitalTerapeut

Tag en Specialistuddannelse til VitalTerapeut og hjælp menneskers vitalitet i krop og sind

Specialistuddannelsen til VitalTerapeut fokuserer på evnen til at opbygge styrke og vitalitet i krop og sind. Vi kikker på yogaøvelser, urter, ayurveda, faste og meditation – samt generel levevis.

Specialistddannelsen til VitalTerapeut

Denne Specialituddannelse bygger ovenpå Specialistuddannelse til Tantralærer. Det er en både praktisk og spirituel uddannelse, med mange øvelser og teknikker til personlig udvikling af vitalitet og forståelsen af, hvordan vitalitet opbygges og beholdes. 

Hver elev følger udfører teknikkerne på uddannelsen. Der er krav om 2 t. egen-terapi/ supervision under specialistuddannelsen. Der afholdes 1 foredrag af 1 t. på Sexologiskolen København eller Oslo, og laves efterfølgende en rapport på 1 side til aflevering.

Vitalitet

Ikke alle mennesker fødes med stor vitalitet, men den kan udvikles i livet, med de rette teknikker og den rette viden. Et stort rodnet, er vigtig for at udvikle og bære en stor krone. I tantra siges, at den som er født med stor vitalitet – er født med en guldske i munden. Hun/ han vil på det tidspunkt, hvor vitaliteten sættes i flow, opleve både lethed i sindet og kroppen samt stort udviklingspotentiale, på baggrund at den store energi som er tilstede – og som nu er muligt at komme i kontakt med! 

Når vitaliteten er i flow i de mange energikanaler/ nadier, er det muligt at sammenpresset energi depressed energi, kan løses op og komme i cirkulation og bruges som brændstof på andre chakraer. Derfor siges det også, at hvis en tantrikker har en dårlig dag eller periode, så er der virkelig grund til det. 

Hvorfor blive VitalTerapeut?

Vi ved alle, at nogle mennesker er fantastisk udholdende, de kan holde til at sove lidt flere nætter i træk, de kan faste lang tid, de har energi til rigtig meget. Vitalitet er godt for meget. Det er godt generel at have meget energi og overskud, så man kan gøre meget, som man behøver og gerne vil. Vitalitet er også et alfa og omega, når vi taler om lange faster, lange meditationer, lang tids praksis af tantrayoga og erotisk tantra – ja du læste rigtigt – det kræver megen vitalitet at elske uafbrudt i 1 1/2 time. Når energien sublimeres og transmuteres – hæves og forfines – kræver det vældig meget vital energi, som omdannes til andre former for energi – derfor træner enhver tantrikker med respekt for sig selv og sin vej – at øge vitaliteten!  

Specialistuddannelsen til VitalTerapeut.

Denne Specialistuddannelse bygger ovenpå Specialistuddannelse til Tantralærer. Det er en både praktisk og spirituel uddannelse, med mange øvelser og teknikker til personlig udvikling af vitalitet og forståelsen af, hvordan vitalitet opbygges og beholdes. 

Ansøgning og adgangskrav

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til VitalTerapeut, når du har fuldført Specialistuddannelsen til TantraLærer. 

Uddannelser der passer rigtig godt sammen med VitalTerapeut, ud over den adgangsgivende Specialistuddannelse TantraLærer, er AyurvedaMassør, MeditationsLærer, VaginalTerapeut, WelnessTerapeut og ReligieringsTerapeut. Det er altid godt at deltage på Intro, så du kan spørge mere ind til uddannelserne, og vide hvorfor de anbefales at læse sammen!

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Vital Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Vital Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Vital Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere