Private uddannelser

Specialistuddannelse til tantrayoga lærer

Sexologiskolen, Online
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
40.625 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
17 november, 2025 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
40.625 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
17 november, 2025 Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Specialistuddannelse til tantrayoga lærer

Bliv tantrayoga lærer på Sexologiskolen

Bliv tantrayoga lærer på Sexologiskolen

som layayoga meditation. 
På Specialistuddannelsen i erotisk tantra og tantra yoga, lærer du de grundlæggende teknikker indenfor Tantra Yoga, Erotisk Tantra og Laya Yoga Meditation. Det forventes, at du praktiserer alle tre dele hjemme, således at teknikkerne integreres i eget liv. På denne måde, er dette også en meget personlig forankret uddannelse. Du kan tage uddannelsen uanset, om du er i et parforhold el. ikke.

Egentræning

Der er krav om Egentræning (5 t.) med med selvvalgt, men af skolen godkendt, tantrayogalærer. Prisen er individuel fra underviser til underviser. Skolen kan anbefale tantralærere, kvinder og mænd til de individuelle timer. Det forventes at eleverne engagerer sig på et personligt plan i at lære både tantrayoga såvel som erotisk tantra, og anvender teknikkerne i deres eget personlige liv, for at integrere teknikkerne, mærke det på egen krop og eget sind, og for at skabe det bedst mulig afsæt for videreformidling af læren, nemlig igennem det personlige eksempel.

Praktik og supervision.

Der er krav om praktikperiode under uddannelsen (10 gange undervisning á 2 t.) f.eks. hver tirsdag kl. 20-22, el. hver onsdag kl. 7.00-9.00, hvor du underviser, som studerende på Sexologiskolen København  el. Oslo, og har rigtige yogakursister. Samt obl. deltagelse com Co-Teacher sammen med Yazmin, på Tantra 1 + 2. Alle eleverne modtager i løbet af uddannelsen, løbende supervision og elementær guidning.

Det personlige afsæt

Dette er en meget personlig uddannelse – med et stærkt personligt engagement og muligheden for en dyb og personlig transformation og rejse. Gennem initiering (indvielse) i de 5000 år gamle teknikker fra den tantriske og yogiske tradition, bygges en unik forståelse af dig selv som menneske, dine medmennesker og universtet omkring os.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Startdato

1 tilgængelig startdato

17 november, 2025

  • Online undervisning
  • Online

Ansøgning og adgangskrav

Det er muligt at tage uddannelsen til Tantrayoga Lærer, uden at have uddannelsen til Sexolog. Tages uddannelsen uden at have Sexologiskolens Sexologuddannelse som baggrund, el. at den læses samtidig, skal du have Erotisk Tantra niveau I (4 dage) + 2 (2 dage), som min. baggrund el. være tilmeldt kurserne ved optagelsen. Tantra I + II, kører forår og efterår i København alene.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv tantrayoga lærer med en specialistuddannelseSpecialistuddannelsen til tantrayoga lærer er fordelt på fire moduler med undervisning i København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i Tantrayoga er kr. 32.500.

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til tantrayoga lærer
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold, kommunikation og psykologi - og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er uddannelsen som Sexolog & Parterapeut - plus Specialist, lige noget for...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet