Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til tantrayoga lærer

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Deltid
Private uddannelser
København, Århus

Specialistuddannelse til tantrayoga lærer

Bliv tantrayoga lærer på Sexologiskolen

Bliv tantrayoga lærer på Sexologiskolen

På specialistuddannelsen til tantrayoga lærer får du mulighed for at komme på en dyb personlig rejse og transformation i løbet af uddannelsens fire moduler. Du får en spændende og unik uddannelse, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for:

  • Tantra Yoga
  • Erotisk Tantra
  • Laya Yoga Meditation

I løbet af halve år den samlede specialistuddannelse tager, bliver teknikkerne integreret i dit liv, og du kommer til at praktisere alle tre dele hjemme uanset, om du er i et parforhold eller ej. Det skaber fundamentet for et personligt forankret uddannelsesforløb, som du afslutter med eksamen og certificering som tantrayoga lærer.

Udvid din horisont som parterapeut eller sexolog

Er du allerede parterapeut og/eller sexolog, får du med en specialistuddannelse til tantrayoga en unik chance for at kombinere den psykologiske og sexologiske lære med den tantrayogiske lærer. Det giver dig to stærke videnssøjler til forståelse af den menneskelige natur både emotionelt, mentalt, fysisk og psykisk og en platform for dit arbejde med mennesker. Det gælder både individuelt, par og grupper såvel som via. terapeutiske forløb og holdundervisning. 

Du behøver dog ikke at være sexolog for at tage specialistuddannelsen til tantrayoga lærer. Du kan også blive optaget på baggrund af Erotisk Tantra niveau I og II, der udbydes som to-dages workshops på Sexologiskolen. 

Egentræning, praktik og supervision som tantrayoga lærer

Dine egne med erotisk tantra og tantrayoga erfaringer og dit arbejde med at mærke teknikkerne på egen krop og eget sind er en central del af din rejse mod en certificering som tantrayoga lærer. Derfor er der et krav om 5 timers egentræning med en selvvalgt tantrayoga lærer, der er godkendt af Sexologiskolen. Der er en time med skolens stifter, Yazmin Fox, inkluderet i prisen.

I løbet af uddannelsen kommer du også i praktik som tantra yoga lærer, hvor du får mulighed for at undervise et hold på Sexologiskolen. Du får løbende supervision og guidning i hele forløbet.

Vil du vide mere om specialistuddannelsen til tantrayoga lærer? Kontakt Sexologiskolen allerede i dag og hør mere om uddannelsen.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Moduler i både København og Aarhus

Bliv tantrayoga lærer med en specialistuddannelseSpecialistuddannelsen til tantrayoga lærer er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i Tantrayoga er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Sexologiskolen

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til tantrayoga lærer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til tantrayoga lærer endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2021
ma
ti
on
to
fr
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød kvinden bag Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: