Vis studentum.dk som: Mobile

Specialistuddannelse til Wellness Terapeut

Sexologiskolen
4 moduler á 3 dage
35.000 DKK inkl. moms
Deltid
Private uddannelser
København
19-06-2023

Om uddannelsen

Wellnessterapeut

Bliv Wellnessterapeut og lær om wellbeing og afslapning

Specialist i WellnessTerapi

Denne specialeuddannelse er for dig, der gerne vil arbejde praktisk med dine klienter, og hjælpe dem, gennem velvære, til at blive og være hele mennesker! Gennem sanserne kommer vi til jorden. Det er gennem sanserne at vi mærker vores krop og livet omkring os – at dufte, smage, – se, føle og høre.

Vi lærer to primære teknikker til afslapning og wellbeing – Ansigtakkupressur/ Avanceret ansigtsmassage med viden om zoner og punkter på primært ansigt, hoved og kæbe. Og Kinesisk fodmassage, som også inkluderer viden om zonerne, punkterne under fødderne og også er en generel massage, som giver både velvære, afslapning og øget sundhed.

Det hele menneske

Både ansigt og fødder, foroven og forneden, er “gateways” til det hele menneske! Når punkter i ansigtet påvirkes og når områder under fødderne stimuleres – aer der ander områder i vores krop, fysisk, menstalt og følelsesmæssigt der stimuleres. Det kan betyder at vi vågner mere op – føler os gladere og mere energetiske – og at vi renser ud og føler os mere hele og sunde og unge!

Fysisk velvære hænger nøje sammen med følelsesmæssig og psykisk velvære – og den som forkæler sig selv med wellness  kan opnå en nemmer adgang til sin seksualitet, sin lyst, sine følelser, sin egen selvrespekt og egenkærlighed!

På Uddannelsen lærer du om Aromaterapi, og nogle af den hemmeligholdte viden indenfor æteriske olier og deres terapeutiske, spirituelle og heelende egenskaber. Glæd dig!

Kama Sutra og Ananda Ranga

Denne uddannet er også for dig, som gerne vil lære dine klienter, singler og par – hvordan de forkæler hinanden – der indgår oplæsning fra Kama Sutra og nogle af de gamle fif inderne kendte til at stimulere ægteskabet og forskønne livet! Vi kikker også på Ananda Range – som betyder den duftende have – og hvad denne bog har med af velsignelser og gode råd til det enkelte menneske og parret!

Opgaver på uddannelsen

På uddannelsen har du 2 studieklienter undervejs, som du følger med behandlinger – og med generel trivsel. 

Behandlingerne er gratis for de to studieklienter, men studieklienten dækker udgifter til  lokalelejen. Efter de to forløb skrives opgave, og opgaven fremlægges, gerne sammen med de to klienter. 

Beskæftigelse på Sexologiskolen Klinik

Efter endt uddannede, er der mulighed for at søge ind blandt staben at praktiserende terapeuter, på Sexologiskolen Klinik i København, Århus og Oslo. Der er brug for dygtige terapeuter, og gerne med Specialer.

Nyd Livet – uden begrænsninger!

Alting behøver ikke være svært før det kan blive godt – eller rigtig godt. Du kan også arbejde med dé som blot vil forskønne deres liv – og vække deres sanser igen, eller i det hele taget! Og sessionerne  hos en WellnessTerapeut kan være med til at åbne dybe følelser og hele dybe sår, noget som du efterfølgende kan tage med ind i den individuelle terapi, som Sexolog og Parterapeut. Nyd livet – som terapeut og som klient!

Ansøgning og adgangskrav

For dig som er under uddannelse som el. allerede uddannet Sexolog og Parterapeut, kan du kombinere samtalerne med den intense timer, hvor tale kun er et supplement, til sansernes rigdom og dans. Du får et arbejde, hvor det ikke er enten eller, men hvor – den verbale terapi kombineres med den non-verbale terapi.

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til WellnessTerapeut, uden at have uddannelsen til Sexolog, men det anbefales at have uddannelsen til Sexolog enten før, sideløbende el. efterfølgende. Tages uddannelsen uden at have Sexologiskolens Sexologuddannelse som baggrund, er det et must at du som min. og forinden Specialistuddannelsen starter, har gennemgået Tantra I, som er vores 4 dagskursus, hvor man kan deltage både som par og single. Kurset kører 2 gane om året, forår og efterår i København. 

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen indenfor 2 måneder fra eksamensdato.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Wellness Terapeut
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Currently living in *
Nationality *

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 Islands Brygge, København S

 Vis telefonnummer
www.sexologiskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse til Wellness Terapeut

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Specialistuddannelse til Wellness Terapeut endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Overvejer du at blive sexolog el...

Mød Yazmin Fox, kvinden bag Sexologiskolen, og hør hendes bud på, hvorfor du skal uddanne dig til parterapeut eller sexolog - eller begge dele. Læs med og find ud af, hvad du lærer på uddannelserne. Du får også indblik i dine muligheder med en af de unikke specialistuddannelser på skolen.

Læs mere