Vis studentum.dk som: Mobile

Sundhedsvidenskab i udlandet i KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, Kina, New Zealand, USA
Kontakt os for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Sundhedsvidenskab i udlandet i KILROY

Tag en sundhedsfaglig uddannelse i udlandet

Læs en sundhedsvidenskabelig uddannelse i udlandet

Vil du læse en sundhedsfaglig uddannelse i udlandet? Planlægger du at læse din bachelor eller kandidat i et andet land, eller vil du blot have et semester i udlandet som et udvekslingsophold? En sundhedsvidenskabelig uddannelse i udlandet giver dig en udfordrende karriere, hvor ingen dage er ens. Du kan f.eks. vælge at læse fysioterapi i England, medicin i Australien eller ernæring og sundhed i USA.

Lad KILROY hjælpe dig med at komme afsted. 

Vælg dit fagområde

Vores samarbejdsuniversiteter er fremtrædende i sundhedsfagene og vil give dig en uddannelse og et netværk, som du vil få glæde af resten af livet. 
Der er desuden masser af muligheder for at fordybe sig i lige netop dét fagområde, du bedst kan lide. På vores partneruniversiteter finder du udddannelser indenfor følgende områder:

 • Farmakonom
 • Fysioterapi
 • Kiropraktor
 • Ernæring og sundhed
 • Medicin
 • Radiografi
 • Sygeplejerske
 • Tandlæge


Vælg dit universitet 

Du kan studere kiropraktik og fysioterapi i Australien, læse til sygeplejerske på Hawaii eller blive tandlæge i Hong Kong. Det eneste du skal gøre er at vælge, hvor du vil hen, og hvad du gerne vil studere. 

Du kan læse din sundhedsvidenskabelige uddannelse i følgende lande:

 • Australien
 • Canada
 • England
 • Kina
 • New Zealand
 • USA

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang. Vi har desuden stor erfaring med at sende medicin studerende og ved hvor du kan få dine godkendte fag henne.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter KILROY for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sundhedsvidenskab i udlandet i KILROY

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sundhedsvidenskab i udlandet i KILROY endnu. Bliv den første!