Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Videregående uddannelse

Medicinsk uddannelse

Længde
6 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Nicosia

Om uddannelsen

Medicinsk uddannelse

Det medicinske program (MD) er en moderne, teknologidrevet seks-årig legitimationsbaseret uddannelse med vesteuropæiske/nordamerikanske standarder.

Medicinskolen på EUC passer til dig, der er studiemotiveret og brænder for naturvidenskab, og som drømmer om at forbedre folks sundhed. Du får en bred lægeuddannelse i et internationalt studiemiljø med nobelpristagere blandt dine professorer. Al træning foregår på engelsk.

Et dynamisk læringsmiljø, klinisk erfaring og høje internationale standarder

Allerede fra første år kommer du til at lave klinisk praksis og denne praktiske tilgang er en vigtig del af den 6-årige uddannelse. EUC School of Medicines kompetencebaserede læseplan uddanner studerende i bedste praksis inden for patientbehandling ved hjælp af innovative undervisningsstrategier, avanceret simulering og klinisk færdighedstræning.

EUC School of Medicines har eksklusive aftaler med de største offentlige og private hospitaler på Cypern, og der vil du være i stand til at udføre din kliniske praksis. EUC tilbyder også praktikophold i løbet af sommeren i ti lande, hvilket giver dig erfaring inden for en række forskellige discipliner. I løbet af dit studie får du faglig rådgivning, klinisk rådgivning og karriererådgivning, som hjælper dig som studerende med at få mest muligt ud af din lægeuddannelse og hjælpe dig til at blive en inspirerende læge og førende inden for lægefaget.

International studiemiljø

Lægeuddannelsen undervises på engelsk, og de studerende kommer fra Europa, Asien, Amerika, Afrika og Mellemøsten.

Mulighed for at arbejde eller studere videre inden for EU eller andre internationale sundhedssystemer

Uddannelsen er tilrettelagt således, at du vil kunne arbejde eller studere videre inden for EU eller andre internationale sundhedssystemer. Uddannelsen giver dig en doktorgrad (Doctor of Medicine) fra et akkrediteret EU-universitet.

Uddannelsen af ​​de medicinstuderende på EUC School of Medicine er fokuseret på at uddanne læger, der er kompetente, etiske og fuldt ud tilpasningsdygtige og med en opfindsomhed, der er nødvendig for at imødekomme alle de forandringer, der sker i lægestanden, da det er en profession, der er i konstant udvikling . Fokus er på at undervise i de mest effektive kliniske færdigheder og give de medicinstuderende en bred vidensbase, samt at fremhæve vigtigheden af ​​professionel etik og menneskerettigheder inden for medicinområdet.

Akkrediteringer

Det medicinske program er akkrediteret af WFME. For at sikre de højeste videnskabelige og etiske standarder inden for medicinsk uddannelse blev EUC School of Medicine godkendt gennem strenge standarder og procedurer af World Federation for Medical Education (WFME), hvilket sikrede følgende:

  • Global anerkendelse: EUC's medicinske uddannelsesprogram overholder fuldt ud globalt accepterede kriterier godkendt af Verdenssundhedsorganisationen, World Medical Associations og International Association of Medical Regulatory Authorities.
  • ECFMG-berettigelse til medicinske kandidater - EUC School of Medicine opfylder alle kravene for at opnå Educational Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG) certificering, som man skal have, hvis man ønsker at studere eller arbejde i USA eller Canada.

Ansøgning og adgangskrav

Du modtager et ansøgningsskema med de nødvendige oplysninger, og vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen.

For at ansøge om lægeuddannelsen skal du opfylde følgende krav:

  • Have læst biologi og enten matematik, kemi eller fysik på gymnasieniveau.
  • Har 18 ud af 20 i meritværdi (højskolekarakter) (90 % procent karakter eller tilsvarende).
  • Certifikat for dit kendskab til engelsk (CSE, IGCSE, IELTS TOEFL certifikat eller tilsvarende).

Sommerpraktik

Sommerpraktik udenfor Cypern

EUC School of Medicine har etableret et internationalt sommerpraktiknetværk (klinisk og forskning) for sine studerende med velkendte hospitaler og universiteter i udlandet, herunder Shriners Hospitals for Children (USA), Imperial College London (UK), Barts fra London School of Medicin (UK), Weizmann Institute of Science (Israel) og det hebraiske universitet i Jerusalem (Israel) I laboratoriet hos Ada Yonath, som er nobelprismodtager og æresprofessor ved EUC School of Medicine.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Medicinsk uddannelse
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
European University Cyprus
P.O. Box: 22006
6 Diogenis Str
2404 Engomi

European University Cyprus - EUC

European University Cyprus - EUC er en af ​​de førende akademiske institutioner i Sydøsteuropa. EUC tilbyder førsteklasses undervisning og et førsteklasses forskningsmiljø og lægger stor vægt på at sikre, at de studerende er forberedte på deres fremtidige professionelle liv i...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret