Events - 2 december 2023

december 2023
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Arrangementer i denne måned


Informationsmøde på pilotskolen Center Air
6 dec, 2023

Informationsmøde på pilotskolen Center Air

Gratis Infomøde
11 dec, 2023

Vi afholder jævnligt gratis uforpligtende infomøder omkring vores zoneterapiuddannelse. På intromøderne kan du komme og opleve skolen, høre om uddannelsen, få svar på alle dine spørgsmål og vi plejer at låne et par fødder hos en af deltagerne, så vi kan se, hvad fødderne kan fortælle os. På mødet deltager en af vores elever som kan fortælle og svare på spørgsmål fra sit perspektiv.

Uddannelsen kan skræddersys til dig, som stadig arbejder fuld tid, og til dig som har tiden nu. Uddannelsen kan gennemføres på 14 måneder op til 3 år, afhængig af hvad der passer dig bedst.

Du er også velkommen til at komme og følge en undervisningsdag /-aften på skolen, hvor du kan opleve undervisningen på egen hånd og møde nogle af de elever der går på skolen.

Åbent Hus på Rønde Højskole
11 dec, 2023

Åbent hus med tilmelding på Rønde Højskole

Rønde Højskole holder åbent hus for alle interesserede. Her kan du se skolen, møde lærere og elever både til rundvisning og en god snak. Du får også lejlighed til at høre omstudiefaglige linjerogvalgfag, og om hvordan du kan sammensætte et skema, der er passer lige til dine ønsker. Og så kan du selvfølgelig få svar på alle dine spørgsmål vedr. fx økonomi, indmeldelse, erfaring til kvote 2 m.m.

Pitstop-elever på Rønde Højskole tilbydes efter individuel vurdering nedsat pris.

Er du gået i stå i uddannelsen? Kommet i tvivl om du er på det rigtige studie? Trænger du til at genfinde noget glæde og energi? Så er pitstop-ordningen måske noget for dig.

Studierejser og -ture

Som en del af dit højskoleophold kan du tage med Rønde Højskole ud at rejse. På alle lange højskoleophold udbyder vi fire forskellige rejser fordelt på to rejseuger. Alle længerevarende studirerejser og-ture er tilvalg og du skal forvente at betale en merpris for disse oplevelser. Ønsker du ikke at tage med på rejse, så er også mulighed for uden merpris at blive hjemme på højskolen, hvor du kan opleve spændende temauger med spændende udflugter, foredrag og aktiviteter.

Rundvisning med studievejleder – i Beder
14 dec, 2023

Til dig som er interesseret i vores grønne erhvervsuddannelser, så arrangerer vores studievejledere jævnligt en rundvisning på skolen. 

Hver anden gang foregår rundvisningen på skolen i Beder og hver anden gang på skolen/gården, Bredballegård, ved Mårslet. I Beder har vi uddannelserne: Anlægsgartner, gartner og skov- og naturtekniker og på Bredballegård har vi uddannelserne: Landmand, jordbrugsmaskinfører, dyrepasser og hestemanager.

Dagens rundvisning er i Beder, hvor du vil blive præsenteret for faciliteterne og høre om uddannelserne inden for anlægsgartner, gartner og skov- og naturtekniker. Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål til vores landbrugsfaglige uddannelser.

Du er meget velkommen til at tage dine forældre eller andre nære relationer med. Men hvis du gerne komme som en større gruppe (fx FGU), så anbefaler vi, at du laver en aftale med en af vores studievejledere om et individuelt, skræddersyet besøg.

Hvornår: Torsdag d. 14. december kl. 10.00-12.00
Hvor: 
Damgårds Allé 5, 8330 Beder

Annoncer