Private uddannelser

Meridianlære og TKM

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole, i Herlev (+1 lokationer)
Længde
12 timer
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
12 timer
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

35 års erfaring

Troværdighed og langstrakt fleksibilitet

Dygtige og erfarne undervisere

Om uddannelsen

Meridanlære og TKM 

Vil du lære om 5-element og medianlære? Og interesserer du dig for Yin og yang, der er de vigtigste begreber i kinesisk medicin? På DDZ kan du tage et kursus i Meridanlære og 5-element, der er bygget op om Den traditionelle Kinesiske Medicins teorier.

På dette kursus får du en introduktion til Traditionel Kinesisk Medicin, 5-element teorien og kroppens meridianer. Du lærer hvordan energien bevæger sig igennem kroppen både på overfladen og mellem organerne. Kurset gennemgår sammenhængen mellem organer og følelser og hvordan mennesket påvirkes af årstider, klima, farver mm. I kurset indgår et kompendium, som skal læses inden kursusstart. Dette får du tilsendt inden kursusstart.

Om kurset 

Du lærer hvordan energien bevæger sig igennem kroppen både på overfladen og mellem organerne. Kurset vil gennemgå sammenhængen mellem organer og følelser og hvordan mennesket påvirkes af årstider, klima, farver mm.

Psyken spiller en vigtig rolle i organers tilstand og omvendt. Påvirkes man psykisk igennem længere tid af fx bekymringer og spekulationer, vil det have en negativ og skadelig indflydelse på helbredet. Omvendt vil et sygt organ kunne påvirke os psykisk i en bestemt retning. Samtidig lærer du også sammenhængen mellem muskler og organer. Du har måske som massør undret dig over, at fx en person med Deltoideus problemer ofte har problemer med luftveje osv. Endelig lærer du hvordan vi kan arbejde med meridianerne ved strygning, massage og akupressur.

Kurset er et vigtigt arbejdsredskab for terapeuter; massører, biopater, zoneterapeuter osv. Her er muligheden for enten at tilegne sig viden om meridianlæren og 5-element eller få genopfrisket gammel lærdom. Du vil efter endt kursus forstå at bruge den tilegnede viden i dine behandlinger.

Pris

 Prisen for dette kursus er 2600 kr. inklusiv materialer og deltagerdiplom. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Meridianlære og TKM
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Tornerosevej 72
2730 Herlev

Den Danske Zoneterapeutskole

DDZ er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 38 år bag os. Skolen har fokus på det personlige, det hele menneske, og sætter en ære i højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Fokus er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Fantastiske lærere og netværk

Den Danske Zoneterapeut Skole

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Sponsoreret