Vis studentum.dk som: Mobile

Medicin og sygepleje i udlandet i KILROY

KILROY education
½-4 år
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Australien, Canada, England, Kina, New Zealand, USA
Kontakt os for startdato

Video

Læs i Australien eller i et andet land med KILROY. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er, at vores studievejledning er gratis.

Medicin og sygepleje i udlandet i KILROY

Tag en sundhedsfaglig uddannelse i udlandet

Læs en sundhedsvidenskabelig uddannelse i udlandet

Vil du læse en sundhedsfaglig uddannelse i udlandet? Planlægger du at læse din bachelor eller kandidat i et andet land, eller vil du blot have et semester i udlandet som et udvekslingsophold? En sundhedsvidenskabelig uddannelse i udlandet giver dig en udfordrende karriere, hvor ingen dage er ens. Du kan f.eks. vælge at læse fysioterapi i England, medicin i Australien eller ernæring og sundhed i USA.

Lad KILROY hjælpe dig med at komme afsted. 

Vælg dit fagområde

Vores samarbejdsuniversiteter er fremtrædende i sundhedsfagene og vil give dig en uddannelse og et netværk, som du vil få glæde af resten af livet. 
Der er desuden masser af muligheder for at fordybe sig i lige netop dét fagområde, du bedst kan lide. På vores partneruniversiteter finder du udddannelser indenfor følgende områder:

 • Farmakonom
 • Fysioterapi
 • Kiropraktor
 • Ernæring og sundhed
 • Medicin
 • Radiografi
 • Sygeplejerske
 • Tandlæge

Uddannelsen som sygeplejeske i udlandet

Der er stort behov for sygeplejersker i hele verden - især i u-lande. Som sygeplejerske arbejder du med mange opgaver og flere muligheder for at specialisere dig. Samtidig er faget en af de mest internationale professioner. Uddannelsen indeholder både medicinske og psykologiske fag og foregår de fleste steder som en vekslen mellem teoretisk og klinisk undervisning.

Du lærer at udøve professionel sygepleje og forholde dig kritisk analyserende til dine opgaver. Du får undervisning i en række teoretiske fag, som forbereder dig på at kunne udføre den praktiske del af jobbet. Du bliver undervist i folkesundhed, sygeplejebegreber og modeller. Ligeledes lærer du at håndtere begreber som død, angst og smerte - også blandt pårørende.

Som sygeplejerske kan du få job på hospitaler, plejehjem, hjemmepleje og måske hos en praktiserende læge. Ved en international uddannelse er det oplagt at finde arbejde hos humanitære organisationer i verdens brændpunkter.

Uddannelsen som læge i udlandet

Undervisningen giver dig viden om menneskekroppen og de sygdomme, som kan ramme os. Du lærer at forholde dig kritisk og opsøge ny viden om undersøgelse, forskning og behandling. Du vil også beskæftige dig med kommunikation med patienter, og dermed få undervisning i psykologi og etik.

Du får undervisning i fag som anatomi, sundhedspsykologi, epidemiologi, fysiologi og biokemi. 


Vælg dit universitet 

Du kan studere kiropraktik og fysioterapi i Australien, læse til sygeplejerske på Hawaii eller blive tandlæge i Hong Kong. Det eneste du skal gøre er at vælge, hvor du vil hen, og hvad du gerne vil studere. 

Du kan læse din sundhedsvidenskabelige uddannelse i følgende lande:

 • Australien
 • Canada
 • England
 • Kina
 • New Zealand
 • USA

Ansøgning og adgangskrav

Når du har besluttet dig for, hvad og hvor du gerne vil studere, sender KILROY dig de rette ansøgningsdokumenter samt en guide til, hvordan de skal udfyldes. Derudover er der også en del andre dokumenter, som du skal fremskaffe. KILROYs guide er detaljeret, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KILROY, således at alt bliver udfyldt korrekt i første omgang. Vi har desuden stor erfaring med at sende medicin studerende og ved hvor du kan få dine godkendte fag henne.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med dit studieophold i udlandet, vil du modtage dit karakterbevis samt et bevis på, at du har færdiggjort din uddannelse. Hvis dit udlandsophold har foregået over et enkelt udveksklingssemester i forbindelse med en uddannelse, du læser i Danmark, vil dine karakterer blive overført til den danske karakterskala eller som bestået eller ikke-bestået fag. 

Finansiering

Hvad koster det at læse i udlandet?

I langt det fleste tilfælde vil du opleve at du skal betale studieafgifter til de udenlandske universiteter for at studere der. Prisen varierer meget fra land til land og universitet til universitet. Vi anbefaler at du kontakter KILROY for at høre mere om dét land og dét universitet du ønsker at læse på.

Kan jeg få SU, hvis jeg studerer i udlandet?

Ja, selvom du vælger at læse hele eller dele af din uddannelse i udlandet, kan du stadig modtage SU under dit studieophold. 

Er der andre muligheder for økonomisk støtte?

Du har utallige muligheder for at ansøge om økonomisk støtte fra private fonde i forbindelse med et studieophold i udlandet i form af legater. Nogle legater henvender sig bredt, mens andre kan søges af specifikke målgrupper. KILROY hjælper dig gerne med vejledning af finansiering og legater.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til KILROY education

KILROY education

Fiolstræde 22
1171 København K

 Vis telefonnummer
education.kilroy.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Medicin og sygepleje i udlandet i KILROY

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Medicin og sygepleje i udlandet i KILROY endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Sara, studerende ved California ...

”The American Dream var en årelang drøm om at leve som amerikaner og studere på et universitet i USA, som KILROY var med til at realisere.

KILROY har som støtteperson i processen betydet, at jeg turde tage springet og flytte helt til Californien, fået venner for livet og jeg har lært, at man kan mere end man tror. Tag dét spring du aldrig helt turde og ingen troede du ville.”

Læs mere
Caroline, studerende ved London ...

”Det var fedt at prøve kræfter med journalistik på London Metropolitan University, inden jeg søgte ind på min kandidat i journalistik i Danmark.

Jeg har altid vidst, at jeg ville på udveksling. Det så dog lidt sort ud, da mit universitet i Danmark ikke havde den rette samarbejdspartner for mig. Heldigvis hørte jeg, at KILROY i disse tilfælde tilbyder hjælp.”

Læs mere