"Det er ikke bare viden fra bøger, det er også selvudvikling"

Mød Mette der studerer til Sexolog hos Sexologiskolen

Mette, 22

Hvad studerer du og hvorfor?

"Jeg studerer sexologi og det gør jeg fordi, at jeg besluttede mig for at lave Mød Mette der studerer sexologi hos Sexologiskolennoget jeg brænder for. Jeg mærkede efter og fandt ud af, at det jeg brænder for er, at have med mennesker at gøre og at dykke ned i sexologi, fordi der er så mange forskellige former og grene, inden for det. Det var faktisk lidt et sats fra min side."

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

"Det bedste ved uddannelsen er, at du hele tiden også selv er i udvikling, at du sideløbende med uddannelsen også arbejder med dig selv. Det er ikke bare viden fra bøger, det er også selvudvikling og det synes jeg er super cool".

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse?

"Det er nok lidt det sammen som det, der er bedst ved uddannelsen, nemlig at du selv personligt også kommer igennem nogle processer. Men også det der med, at du skal snakke om sex, fordi der er jo nogle, der godt kan være lidt blufærdige. Der er nogle tabuer og andet du skal være i stand til at tage op og det kan godt være lidt grænseoverskridende".

Hvad er dit drømme job?

"Min drømme job er jo at arbejde som sexolog, men med fokus på homoseksuelle. Grunden til det er blandt andet, at jeg selv er homoseksuel, så derfor kan jeg godt tænke mig at hjælpe andre, på det punkt".
Læs mere om Sexolog uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.