"Sexologuddannelsen på Sexologiskolen har været og er en værdifuld investering i min faglige og personlige platform"

Sexologuddannelsen på Sexologiskolen ved Yazmin Fox Eisen, har været og er en værdifuld investering i min faglige og personlige platform.

Uddannelsen er grundet i den kliniske sexologi, metoder til terapeutiske tilgange til det hele menneske med seksuelle problematikker. Etik og moral er højnet og hensyntagen til den nuanceret palette seksualitet rummer.

Sexologiskolen byder også på specialist uddannelser som Tantra yogalærer. Et speciale der er anbefalelsesværdigt, da Yazmin Fox Eisen har mange års dedikeret erfaring inden for også dette område. Jeg kan varmt anbefale at tage sexologuddannelsen og andre uddannelser som udbydes hos Sexologiskolen v. Yazmin Fox Eisen
Læs mere om Sexolog uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide