"Parterapi er et spændende område"

Parterapeut uddannelse, Sexologiskolen

Lotte, 37 år

Hvad studerer du?

“Jeg læser til parterapeut på sexologiskolen.”

Hvorfor har du valgt netop den uddannelse?

Parterapeut sexologiskolen

“Jeg synes parterapi er et spændende område. Der er rigtig mange der går fra hinanden, og jeg vil rigtig gerne gå ind og hjælpe med at styrke forholdet. Og tale for at forebygge inden forholdene går i stykker.”

Hvad er det bedste ved lige netop den her uddannelse?

“Det bedste er, at det både er en meget selvudviklende uddannelse, hvor du lærer rigtig meget om dig selv. Og så er det spændende at komme ned i dybden med nogle forskellige ting.

Inden jeg startede her, læste jeg om uddannelsen på nettet. Jeg syntes det lød spændende, og som en rigtig interessant skole, som kom rundt omkring mange forskellige emner.”

Hvad er det mest udfordrende ved den her uddannelse?

“Det er selvølgelig en udfordring at grave så dybt i sig selv, samtidig med at det er meget givende. For at forstå andre mennesker, skal man også kunne forstå sig selv, og det kan være hårdt at skulle det. Vi går jo også i egen terapi og dykke ned i vores egen fortid osv.”

Hvad er dit drømmejob?

“Mit drømmejob ville nok primært være som selvstændig. Men jeg kunne også godt tænke mig at arbejde i et jordemodercenter - omkring det at blive forældre og de problematikker der kan følge med der og hvad det gør for parforholdet. Det kunne være spændende.”
Læs mere om Parterapeut uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.