"Der er ingen tabuer fordi vi er her allesammen for det samme"

Mød Marie der studerer til sexolog på Sexologiskolen

Marie, 25 år

Hvad studerer du og hvorfor?

"Jeg læser til sexolog og det har jeg valgt, fordi jeg altid har været interesseret i Mød Marie der studerer sexologi hos Sexologiskolenmenneskers seksualitet og for transkønnede, som jeg før har skrevet opgaver om. Alt det, har skubbet mig i denne retning, der har fokus på mennesker og det jeg brænder for, nemlig seksualitet".

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

"Det er, at vi kan snakke om alt. Der er ingen tabuer, fordi vi er her allesammen for det samme. Så der er ikke noget der hedder dumme spørgsmål eller dumme kommentarer og det synes jeg er rigtig fedt".

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse?

"At vi skal læse så meget, eller det vil sige at vi på nogle af modulerne skal læse meget. Til næste gang skal vi læse en bog på svensk og det finder jeg en smule udfordrende. De fleste af os har jo også andre ting vi laver i hverdagene, såsom arbejde eller andre kurser, da sexologiundervisningen foregår i weekenden. Så der en del du skal få til at hænge sammen".

Kan man få relevante studiejobs, når man studerer sexologi?

"Jeg har ikke selv undersøgt det, men det er meget muligt at du kan få noget inden for Sex og Samfund eller blive sekretær ved en praktiserende sexolog. Det handler nok bare om at tænke kreativt, hvis du gerne vil have et studiejob inden for uddannelsen".

Hvad er dit drømme job?

"Det er at arbejde som Sexolog i Landsforeningen for Spiseforstyrrelser, fordi at der er mangel på viden omkring, hvad der sker med seksualitet og krop når du har en spiseforstyrrelse".
Læs mere om Sexolog uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.