Vis studentum.dk som: Mobile

"Med par der hænger sex og kommunikation, meget tit sammen"

Mød Cathrine der læser til parterapeut på Sexologiskolen

Cathrine, 26 år

Hvad studerer du og hvorfor har du valgt den uddannelse?

"Jeg læser til parterapeut og jeg er uddannet sexolog, så jeg har valgt dennMød Cathrine der studerer til parterapeut på Sexologiskolene uddannelse for at viderebygge og få et 360 grader overblik. Det er for det første nemlig meget svært, at leve af kun at være sexolog herhjemme i Danmark, men jeg har også valgt den fordi, at med par der hænger sex og kommunikation, meget tit sammen. Har du ikke det ene så har du højst sandsynligt heller ikke det andet".

Hvad er det bedst ved din uddannelse?

"Det er at du kommer i dybden. Modsat når f.eks. veninder snakker parforhold, så kan jeg rent faktisk se igennem hvorfor han opfører sig sådan i et parforhold eller hvordan det kan være at hun reagerer som hun gør i parforholdet. Er det f.eks. noget der stammer tilbage fra deres barndom? Jeg er blevet meget bedre til at gennemskue hvad det er, der i virkeligheden foregår".

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse?

"Du skal reflektere rigtig meget. Det er bare lidt komplekst, især når vi snakker om barndommen i timerne. Du skal derfor nogen gange have mange bolde i luften på en gang".

Er det til at få studiejob når man studerer til parterapeut?

"Nej det mener jeg ikke at det er, fordi det er et selvstændigt erhverv du bygger op. Så du skal selv ud og skabe dine erfaringer".

Hvad er dit drømme job?

"Jamen det er at leve af at være sexolog og parterapeut, holde foredrag, have klienter og måske også lave online kurser. I det hele taget bare, at have en god forretning, inden for det jeg interesserer mig for".
Læs mere om Parterapeut1
Læs mere om Parterapeut uddannelse

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Sexologiskolen og høre mere om deres uddannelser.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i udviklingen og dine muligheder på uddannelsesområdet.
Test dig selv