"Sexologi er en interesse"

Sexolog uddannelse, Sexologiskolen

Thomas, 31 år

Hvad studerer du?

“Jeg er lige startet på sexolog uddannelsen. Det er min første dag i dag.”

Hvorfor har du valgt den her uddannelse?

uddannelse i sexologi

“Jeg har valgt den, fordi der er den her læren om det hele menneske, som jeg synes indebærer en stor del af seksuel tilstedeværelse. Og så synes jeg, det er skide spændende. Det er et emne, som jeg aldrig bliver træt af at tale om. Det er simpelthen en interesse.

På et eller andet tidspunkt tænkte jeg, at det ville være fjollet ikke at gøre det til en levevej. Der er mange der taler om, at de oplever et kald, hvor de har en passion for det, de arbejder med. Det har jeg egentlig søgt efter længe - og der virker det her, som værende det rigtige for mig.

Og grunden til, at det har taget så lang tid om at komme i gang, det bunder i, at det har været svært at acceptere det. Og det har været lidt udfordrende."

Hvad er godt og udfordrende ved den her uddannelse?

“Jeg er lige startet, så jeg ved ikke så meget om, hvad der er godt eller udfordrende. En ting jeg synes er spændende, det er at det ligger i klodser - altså fra 9-17 og så tre dage i rap. Og så skal man så mødes en gang hver måned, eller noget i den stil. Det er ikke en langsom konsistent indkodning af information, det kommer sådan i “chunks”. Men jeg ved ikke hvordan det kommer til at påvirke mig, at det er tilrettelagt på den måde.”

Hvad er din drømmekarriere?

“Jeg synes livet er for kort til dårlig sex, så derfor tænkte jeg, at jeg kunne gøre min tørn. Jeg vil gerne vejlede folk om det, om det bliver med egen klink, som debattør i det offentlige eller at skrive bøger. Jeg har selvfølgelig også en egen interesse i at blive bedre til sex.”
Læs mere om Sexolog uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.