Sexologuddannelse online

Nordic Online Academy
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Sexolog

Sexolog

Drømmer du om at hjælpe og guide andre gennem seksuelle udfordringer? Vil du hjælpe med at skabe forandring gennem samtaler om seksualitet? Og brænder du for at skabe større rum til at tale om seksualitet generelt? Så er sexologuddannelsen lige noget for dig.

Som sexolog beskæftiger du dig med sexologi, som er læren om menneskets seksualitet. Seksualitet kan faktisk være svært at definere helt præcist, fordi det er en gennemgribende del af så mange forskellige facetter af vores liv.

Seksualitet handler naturligt nok om sex, men begrebet rækker langt videre end det. Seksualitet består af så mange for­skellige lag. Seksualitet handler både om behov, lyst, følel­ser, nysgerrighed, kærlighed, ømhed, fantasi, forførelse, status, moral, bekræftelse og identi­tet og meget meget mere.

Om uddannelsen

På uddannelsen som Sexolog hos Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo.

På uddannelsen kommer du bredt omkring og får viden og kompetencer inden for bl.a. seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, parforhold, krænkelser og overgreb. Du får også helt grundlæggende viden om det at have en sexologisk praksis, altså hvordan rådgiver du dine kommende klienter med udgangspunkt i deres situation. 

Med uddannelsen får du alt den grundviden og de kompetencer, der gør, at du vil være rustet til at kunne stå på egne ben og rådgive dine kommende klienter ud fra deres situation og ønsker til forløbet.

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 42 underliggende afsnit.

På uddannelserne er det konkrete læringsmateriale låst. Dette betyder at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Samtidig har du som studerende adgang til at gå tilbage i tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket dette indhold.

Praktisk om uddannelsen

Materiale

På uddannelsen er de enkelte afsnit primært bygget op omkring videolektioner med vores underviser, litteratur til de enkelte afsnit samt praktiske øvelser til de studerende.
Samtidig afsluttes hvert modul med en online test, hvorefter det efterfølgende modul automatisk aktiveres ved godkendt test.
Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Litteratur

Da sexologområdet er et faktabaseret fagområde vil du som studerende blive præsenteret for omfattende og unik litteratur til alle afsnit på uddannelsen. Alt litteratur på uddannelsen er udarbejdet af vores undervisere, med afsæt i deres virke, erfaring, uddannelse og viden omkring sexologi samt baseret på dansk og international forskning.

Som studerende vil du opleve at der er rigtig mange nye fagtermer, som du skal forholde dig og til og kunne forstå. Som studerende vil du derfor kunne opleve, at du skal læse dele af litteraturen flere gange. Alt ny læring sætter sig ikke over natten, så mist ikke modet, hvis du stadig synes det er svært efter første gang, du har læst litteraturen.

Spørgsmål & sparring under uddannelsen

Uddannelsen bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Samtidig er vi ved dig både før, under og efter din uddannelse - hvor vi er tilgængelige på både chat, telefon og mail. 

Ansøgning og adgangskrav

På uddannelsen er der ingen krav til tidligere erhvervserfaring eller uddannelsesmæssig baggrund. Det mest væsentlige er, at du har interesse og lyst at arbejde professionelt med sexolog faget efter endt studie.

På uddannelsen er der primært deltagere fra følgende tre målgrupper:

Terapeuter, behandlere og coaches:
Som ønsker uddannelsen som overbygning til deres nuværende kompetencer og benyttelse i egen praksis.

Sygeplejeske, pædagoger, lærer, socialrådgivere og sosu-personale: 
Der i forvejen arbejder med mennesker og ønsker styrkede kompetencer til benyttelse i deres nuværende virke.

Øvrige faggrupper:
Hvor den studerende opnår læring og nye kompetencer med afsæt i et ønske om brancheskifte. Herunder feks. i form af opstart med egen praksis indenfor området.

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du modtage dit diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået

Pris

Priser og betaling

Prisen for uddannelsen (inkl. alle undervisningsmaterialer) er 25.000 kr. inkl. moms.
Der kan ved tilmelding betales med betalingskort eller bankoverførsel. Samtidig tilbydes mulighed for delbetaling via ekstern samarbejdspartner.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen indenfor 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sexologuddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Nordic Online Academy

Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sexologuddannelse online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sexologuddannelse online endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9