Private uddannelser

Parterapeutuddannelse online

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
10 Lektioner
Pris
26.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
10 Lektioner
Pris
26.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Mød eksperter, Kim MacKayzee og Mai MacKayzee

Om uddannelsen

Parterapeut

Bliv parterapeut l Tag din parterapeutuddannelse online

Drømmer du om at hjælpe par med at skabe stærkere og sundere relationer? Og vil du gerne hjælpe dem på vej med at løse deres udfordringer og finde lykken sammen? Så er vores parterapeut uddannelse lige noget for dig. 

Om uddannelsen

Som parterapeut beskæftiger du dig med relationen mellem par, hvor du hjælper med at forbedre deres relation og i samarbejde med parret håndterer udfordringer i deres liv. Som parterapeut møder du ofte parrene på et tidspunkt i deres liv, hvor tingene kan være allersværest. 

På parterapeutuddannelsen hos Nordic Online Academy får du den grundlæggende baggrundsviden og de kompetencer, det kræver at kunne hjælpe og guide par gennem disse udfordringer og svære perioder i deres parforhold. 

Du vil bl.a. få viden og kompetencer inden for kommunikations- og terapeutiske færdigheder, parterapeutens rolle, parforholdets udvikling, magtdynamikker, parforholdets udfordringer og meget mere. 

Lige så givende det kan være at arbejde som parterapeut, lige så udfordrende og følelsesmæssigt krævende kan det også være. Det kræver en god baggrundsviden, empati og tålmodighed for at lykkes som parterapeut. Har du passionen for relationer, og det at gøre en positiv forskel i andres liv, så vil vores parterapeut uddannelse helt sikkert være en givende og meningsfuld uddannelses- og karrierevej for dig. 

Sådan er uddannelsen til parterapeut opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 9 online moduler med hver sit tema og 47 underliggende afsnit.

- Modul 1: Introduktion til parterapi
- Modul 2: Parterapeutens rolle og kompetencer
- Modul 3: Parforholdets dynamik
- Modul 4: Parforholdets udfordringer
- Modul 5: Intimitet og seksualitet i parforholdet
- Modul 6: Utroskab, tillidsbrug og samlivsophør
- Modul 7: Familien - et systematisk perspektiv i parterapi 
- Modul 8: Individuel terapi i parforholdet
- Modul 9: Parholdstyper 

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores eksperter, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem. 

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb. 

Fremtid og karriere

Uddannelsen vil klæde dig på og ruste dig til at kunne stå på egne ben som professionel parterapeut.

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Parterapeutuddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 26.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret