"Jeg vil gerne være selvstændig"

Sexolog uddannelse, Sexologiskolen

Katrine, 26 år

Hvad studerer du?

“Jeg går på Sexologi uddannelsen”

Hvorfor har du valgt den uddannelse?

“Jeg har valgt den, fordi jeg mener, at det er noget af det mest naturlige i verden. Det er jo noget vi alle sammen, på den ene eller anden måde, beskæftiger os med eller berører i løbet af vores liv.  Det kan godt være, at det fylder mere eller mindre for nogle, men det er noget vi alle sammen har og får brug for at kende til.

Det har været vigtigt for mig at være mere naturlig omkring seksualitet eller af-taburisere netop det emne. Jeg er uddannet pædagog til daglig, og jeg ser rigtig mange unge, som er forskrækkede i forhold til krop og seksualitet. Og jeg tror der plads til at revolutionere på det område.

Hvad er det bedste ved uddannelsen?

sexolog uddannelse københavn

“Jeg synes, at det har været vigtigt for mig at finde en uddannelse, hvor der var et fagligt højt niveau. Fordi når man fortæller folk, at man læser til sexolog, så bliver det ofte lidt lummert. Så bliver det hurtigt sådan noget “haha, hvad laver I så?” Og det er jo slet ikke det, der er i det for mig. Så det høje faglige niveau har været rigtig vigtigt for mig, som jeg mener der er herude.

Der er rigtig meget læsestof, men det er jo sindssygt spændende og sindssygt aktuelt. Og det er meget varierende på uddannelsen. Modulerne er rigtig fint bygget op - oplever jeg, ud fra det jeg har haft indtil videre. Det har været vigtigt at vide, at det var akademisk, men praktisk."

Hvad er det mest udfordrende?

“Det mest udfordrende er, at det er så intenst. Det er jo moduler på en weekend. Så det vil sige, at der godt kan være proppet rigtig meget i hovedet på én efter sådan en weekend. Og taget i betragtning af, at vi allesammen har et eller andet virke ved siden af, så er der meget. På den måde, så er der rigtig meget viden på rigtig kort tid.

Det vil sige, at du også selv skal kunne disponere meget over det derhjemme i forhold til læsning og selvdisciplin. Det kan godt være lidt hårdt, at man skal kunne disponere sin tid og ikke brænde sammen på alt læsestoffet, for det kan jo unægtelig være rigtig meget, når det er til så meget timer på en weekend.

Hvad er din drømmekarriere?

“Idéen med det her er, at jeg på sigt skal være selvstændig. Det har været vigtigt for mig at have pædagoguddannelsen som en base og grunduddannelse. Men jeg vil være selvstændig og have min egen klinik, som skal fungere mere som et sundhedshus, hvor der er mulighed for at få hjælp til det, der omhandler det hele menneske. En klinik hvor der kan være sexologi, coaching, enneagrammet - altså hjælp til personligheden. Til det hele menneske og det hele billede. Måske også yogatimer og noget massage og fysioterapi. Det skal være lige så naturligt at ringe og spørge om hjælp til, som hvis du  har slået skulderen og skal til lægen. Et sted hvor man kan komme ind og gribe fat i det hele menneske.
Læs mere om Sexolog uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.