Vis studentum.dk som: Mobile

UC SYD - for de studerende, samfundet og fremtiden

UC SYD er den største uddannelsesinstitution i Sydjylland. En vigtig vidensinstitution, et samlingspunkt for landsdelen. Vi har 14 professionsbacheloruddannelser, enkelte erhvervsuddannelser og korte videregående uddannelser. Vi udbyder en lang række videreuddannelser og bedriver udvikling og forskning inden for pædagogik, sundhed, og samfundsfag. Center for undervisningsmidler hjælper områdets skoler med kurser og materialer.

ucsyd


Uddannelser for alle

UC SYD har omkring 6.400 studerende på grunduddannelserne, heraf 950 internationale, 5.000 på videreuddannelserne og 700 medarbejdere fordelt på fire campusser.

Fra Esbjerg til Kolding, fra Haderslev til Aabenraa er vi til stede med specialiserede, tværfaglige uddannelsescentre og forskningsmiljøer. Vi ligger midt i smuk natur, nær jobs og gode studieboliger i byer, hvor du kan leve, mens du læser. 

Høje ambitioner

UC SYD skaber rammen for ambitiøse studerende, der vil løfte samfundet og gøre en forskel for andre. Hos os går teori og praksis hånd i hånd. Det vi underviser og forsker i bliver gjort anvendeligt i praksis. Vi balancerer høje ambitioner med et godt studieliv. Og innovation med viden, der virker.

Vores uddannelser er altid på højt niveau, udviklet ud fra den nyeste forskning og direkte anvendelige. Vi afprøver nye læringsformer og udvikler forskning, der kan anvendes i den virkelige verden. UC SYD er en vidensinstitution, der kobler uddannelse og forskning med samfundets aktuelle behov.

Uddannelse for livet 

Vi uddanner studerende til bestemte professioner. De fire største er lærer, pædagog, sygeplejerske og socialrådgiver. Mange studerende vender tilbage senere i livet for at tage videreuddannelse hos os. Vi tilrettelægger særlige forløb for dem og de organisationer, der sender dem af sted for at lære mere.

På UC SYD er de studerendes udvikling og karriere det vigtigste. Derfor lærer vi dem at omsætte viden til virkelighed. Vi sørger for, at de både bliver specialister I deres eget fag og mestrer det tværfaglige samarbejde. Allerede under uddannelsen arbejder de med konkrete problemstillinger hos fremtidige arbejdspladser og skaber netværk, der holder. Også efter eksamen er i hus.   

Vis alle uddannelser fra UC Syd

Video

         

Uddannelser

Kontakt

UC Syd

Degnevej 16
6705 Esbjerg Ø


Det siger andre om skolen
Kenneth, tidligere studerende, f...

"Jeg blev jo lærer fordi jeg elsker at arbejde med mennesker."

Læs mere
Gustav, Pædagogstuderende

"Da jeg startede på uddannelsen, havde jeg en forestilling om, at jeg gerne ville være underviser."

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af UC Syd endnu. Bliv den første!