Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk på Hawaii

EF Education First
2 til 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Honolulu, Hawaii

Video

   

Om uddannelsen

Engelskkurser i Hawaii med EF sprogskole

Engelskkurser i Honolulu, Hawaii

Når du tænker på de tropiske øer som sammen udgører Hawaii, så forbinder du dem sikkert ikke med USA som helhed, men denne økæde hører til altså med som en stat i USA.

Drømmer du om at kombinere et engelsk sprogkursus med et besøg på en tropisk øgruppe?  Så er Honolulu det rette valg for dig.

Når du ikke er i skole har du mulighed for at prøve kræfter med hula dans, snorkling, og surfing. Sprogskolen i Honolulu ligger meget tæt på stranden, hvorfor mange af klasseværelserne har udsigt til havet.

Fordele ved et sprogkursus i Hawaii

  • Opstart hver mandag året rundt
  • Studér i udlandet fra 2 til 52 uger
  • Stig et kursusniveau hver 6 uge, med garanti
  • Lær og oplev destination med andre studerende fra over 100 forskellige lande
  • Lyse og moderne klasseværelser
  • Den mest utrolige havudsigt fra studenterstuen

Indkvartering

På EF's sprogskole i Honolulu kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie 

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Honolulu. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie 

Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Ohia Student Suites: En suite to-/tre-/firemandsværelser tilbydes. Delte faciliteter. Studerende sørger for egen mad. Placeret direkte overfor EF skolen.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i USA.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk på Hawaii

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk på Hawaii endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer