Udveksling og High School

Atletik stipendium

Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Kombiner universitetsstudier og atletik med et scholarship

At dyrke atletik i USA er en fantastisk måde at fortsætte med at udvikle dit talent, mens du tager en universitetsuddannelse. Der er intet bedre sted at gøre dette end i USA!

Atletikscholarship

At kombinere universitetsstudier og atletik på et universitet i USA med et scholarship er en fantastisk mulighed efter gymnasiet. Denne mulighed er tilgængelig for mange atleter fra forskellige niveuaer. Atletik er en populær sport i USA, og mange af de bedste atleter kommer derfra. Her får du en unik mulighed for at udvikle dig og lære af succesrige trænere med en god track record. Udover gode trænere får du adgang til førsteklasses faciliteter, samt flere andre ressourcer. Du får personligt træningsudstyr med din skoles logo og andet udstyr, du måtte have brug for. Du får adgang til fysioterapi, vægtrum, styrke- og konditionstrænere med mere. Alle ture relateret til skolen dækkes af skolen.

Under sommer-OL 2016 i Rio De Janeiro konkurrerede 46 college-atleter i en eller flere begivenheder. Disse 46 atleter var fra 34 forskellige universiteter, hvilket er et tydeligt tegn på, at niveauet er højt på flere forskellige skoler og stater.  Eksempler på atleter, der har trænet atletik på universitetet, er Chris Coleman (verdensrekord i 60 meter indendørs), tidligere OL-guldvinder Jackie Joyner-Kerse, Maurice Greene, Ato Boldon, Michael Johnson, Gail Devers, de svenske søstre Jenny og Susanna Kallur, mellemdistanceløberen Lovisa Lindh, højdespringeren Kajsa Bergqvist og Stefan Strand samt norske Amalie Luel.

Konkurrer på College i USA

Der er mere end 1.200 forskellige colleges og universiteter i USA med et atletikhold, så der er et niveau for alle. Scholarships er tilgængelige på alle forskellige niveauer i College atletik, så du behøver ikke at være en del af et landshold eller være den bedste atlet i dit land for at kvalificere dig til et stipendium til amerikanske universitetshold. Du får stor hjælp af trænere og andre på skolen til at kombinere atletik og studier bedst muligt. Skolens og trænernes største prioritet er, at atleterne får deres amerikanske bachelorgrad, samtidig med at de lykkes med deres sport.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Udfyld kontaktformularen for mere information

  • Holdundervisning
  • USA

Video

Ansøgning og adgangskrav

Kan jeg få et atletikstipendium?

Vil du vide, om du har det, der skal til for at kvalificere dig til et atletikstipendium på et amerikansk universitet? Udfyld en gratis vurdering, og vi vil evaluere dine atletiske og akademiske muligheder. Det tager to minutter og er helt uforpligtende!

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Atletik stipendium
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CSUSA - College Scholarships USA
Kongensgade 31B 1.th
5000 Odense C

Vores rejse begyndte fra vores sovesale i 2007. Vi er nået langt siden da. Vi har bygget et enormt netværk af succesrige studerende atleter og skabt veje ud over college. Men det starter med at finde det rigtige skole- og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet