Vis studentum.dk som: Mobile
Heltid/deltid
Udveksling og High School
USA
Udfyld kontaktformularen for mere information
Optagelsesprøve
10-07-2022
Optagelsesprøve
11-07-2022
Optagelsesprøve
12-07-2022
Optagelsesprøve
13-07-2022

Om uddannelsen

Kombiner universitetsstudier og atletik med et scholarship

At dyrke atletik i USA er en fantastisk måde at fortsætte med at udvikle dit talent, mens du tager en universitetsuddannelse. Der er intet bedre sted at gøre dette end i USA!

Atletikscholarship

At kombinere universitetsstudier og atletik på et universitet i USA med et scholarship er en fantastisk mulighed efter gymnasiet. Denne mulighed er tilgængelig for mange atleter fra forskellige niveuaer. Atletik er en populær sport i USA, og mange af de bedste atleter kommer derfra. Her får du en unik mulighed for at udvikle dig og lære af succesrige trænere med en god track record. Udover gode trænere får du adgang til førsteklasses faciliteter, samt flere andre ressourcer. Du får personligt træningsudstyr med din skoles logo og andet udstyr, du måtte have brug for. Du får adgang til fysioterapi, vægtrum, styrke- og konditionstrænere med mere. Alle ture relateret til skolen dækkes af skolen.

Under sommer-OL 2016 i Rio De Janeiro konkurrerede 46 college-atleter i en eller flere begivenheder. Disse 46 atleter var fra 34 forskellige universiteter, hvilket er et tydeligt tegn på, at niveauet er højt på flere forskellige skoler og stater.  Eksempler på atleter, der har trænet atletik på universitetet, er Chris Coleman (verdensrekord i 60 meter indendørs), tidligere OL-guldvinder Jackie Joyner-Kerse, Maurice Greene, Ato Boldon, Michael Johnson, Gail Devers, de svenske søstre Jenny og Susanna Kallur, mellemdistanceløberen Lovisa Lindh, højdespringeren Kajsa Bergqvist og Stefan Strand samt norske Amalie Luel.

Konkurrer på College i USA

Der er mere end 1.200 forskellige colleges og universiteter i USA med et atletikhold, så der er et niveau for alle. Scholarships er tilgængelige på alle forskellige niveauer i College atletik, så du behøver ikke at være en del af et landshold eller være den bedste atlet i dit land for at kvalificere dig til et stipendium til amerikanske universitetshold. Du får stor hjælp af trænere og andre på skolen til at kombinere atletik og studier bedst muligt. Skolens og trænernes største prioritet er, at atleterne får deres amerikanske bachelorgrad, samtidig med at de lykkes med deres sport.

Video

Ansøgning og adgangskrav

Kan jeg få et atletikstipendium?

Vil du vide, om du har det, der skal til for at kvalificere dig til et atletikstipendium på et amerikansk universitet? Udfyld en gratis vurdering, og vi vil evaluere dine atletiske og akademiske muligheder. Det tager to minutter og er helt uforpligtende!

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Atletik stipendium
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CSUSA - College Scholarships USA

Kongensgade 31B 1.th
5000 Odense C

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Atletik stipendium

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Atletik stipendium endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Alexander Hemmingsen, Clemson Un...

"Få alle de råd du kan fra CSUSA - de er en stor hjælp!"

Læs mere
Janne Kildahl Brouer, Clayton Sa...

"College giver mulighed for at kombinere fodbold og uddannelse samtidig med, at jeg oplever en fremmed kultur og får bekendtskaber fra hele verden."

Læs mere
Thea Wakeford-Wessman, Universit...

"CSUSA har et kæmpe netværk og er i stand til at opfylde alle dine krav, når du leder efter et universitet, der passer til dig, og de er gode til at følge deres klienter op i deres tid i USA."

Læs mere
Rasmus Hansen, Long Island Brook...

"Jeg har genfundet glæden herovre og var jeg blevet i DK bar jeg nok stoppet på elite niveau."

Læs mere
Emil Laursen, Georgia Southern U...

"Det er fedt at være i et miljø hvor universitet og træner arbejder sammen for at skabe de bedste rammer for både din sportslige og akademiske udvikling."

Læs mere
Patrick Nielsen, Michigan State ...

"Set-up'et herovre overgik alle mine forventninger."

Læs mere