Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i New York

EF Education First
2 - 52 uger
Engelsk
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
New York

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

New York - Byen, der aldrig sover

New York

Tag en bid af det store æble - Så forstår du hvorfor New York er kendt som verdens fedeste by! Mulighederne er mange. Kig i vinduer på 5th Avenue, oplev et show på Times Square eller Broadway. Lad dig betages af udsigten over byen fra Empire State Building eller tag en tur i hestevogn i Central Park. Find eksklusive butikker i trendy SoHo og TriBeCa og nyd en middag i Little Italy. Afslut dagen dansende på et af diskotekerne i kvarteret Greenwich Village.

Fordele ved skolen i New York

Skolen ligger lidt udenfor New York city, hvilket gør at man bor i et fantastisk grønt campusområde, men stadig har kort afstand til det pulserende byliv. Skolen er privat og ligger i et meget sikkert område med 15 minutters gang til Tarrytown, med spændende kunstbutikker og hyggelige restauranter. Campus er nyrenoveret, og du har adgang til svømmebassin, fitnesscenter, volley ball baner og cafeteria.

I New York kan du læse følgende kurser:

  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

På EF's sprogskole i New York kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsmuligheder: 
EF

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i New York. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Campus Bo side om side med studerende fra mere end 100 lande. På campus er der trådløst internet, sportsfaciliteter, cafeteria, lounge og alt andet, du skal bruge for at få den fulde oplevelse af det amerikanske campusliv.
Du får halvpension inkluderet i prisen. 

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i New York. 

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

Pris

For information om priser, besøg skolens hjemmeside eller udfyld en interesseanmeldelse nederst på siden.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer

Henriette Eskildsen
(5)
EF-sprogrejser er en fed mulighed for alle, der har chancen. Det er en helt anden måde at rejse på, da du både får muligheden for at rejse til udlandet, og se de seværdigheder du ønsker, men samtidig lærer du også meget om kulturen, og får en fornemmelse af hvordan det er, at være en indfødt – specielt, hvis du bor på EF campus. Desuden lærer du...
Vis alt
Benjamin Kronborg
(4)
Mega god tur, var i New York i 3 uger helt alene. EF er rigtigt gode til at skabe et stort fællesskab og få alle med i det. Dog lidt ting man mangler hist og pist, men de blev heldigvis fikset af EF! Kan klart anbefales
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i New York

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Du vil måske også være interesseret i: