Filtrer efter
Sprog og litteraturvidenskab
Uddannelsestype
USA
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 51
1
2
3
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Andre steder

Mere om Sprog og litteraur (amerikansk)

Oplev USA indefra – læs sprog og kultur

Hvis du gerne vil have en karriere, hvor engelsk er nødvendigt, kan det være en god investering at dygtiggøre sig i sproget. Det har du rig mulighed for på enten sprogskole eller hvis du drømmer om en universitetsuddannelse i udlandet. Måske har du lyst til at få en fantastisk oplevelse i et andet land og en ny kultur?

USA er et alsidigt land, hvor mottoet er ”Where Dreams Come True”! Der bor over 331 mio. mennesker, og med 50 stater, er diversiteten stor både i klima og kultur.  Så uanset om du er til granskove, bountystrande eller smukke storbyer, så er der noget for alle.

usa sprog litteratur

Sprogrejse til USA

En sprogrejse er en oplevelse for livet, hvor du virkelig får lov til at dykke ned i et lands sprog og kultur. Der er mange udbydere af sprogrejser til hele USA, bl.a. New York, Malibu, Miami, San Fransisco, Chicago og Hawaii.

Hvis du drømmer om at kombinere et engelsk sprogkursus med en fantastisk naturoplevelse og hula-dansk, så er Honolulu i Hawaii måske lige noget for dig. Er du til surfing og har du lyst til at tilbringe din dag omkring bjerge, strand og Hollywood-stjerner, så skal du måske vælge at tage en sprogrejse til Malibu. Der er også god mulighed for at få oplevet storbylivet i USA i de forskellige andre byer, der er udbudt. Der er noget for enhver smag!

De fleste steder vil du have mulighed for at bo hos en værtsfamilie eller på et kollegie, hvilket er en unik mulighed for at få indblik i kultur og livet i et andet land. På den måde er du også tilknyttet en familie, og kan få hjælp til at lande et nyt sted.

Universiter i USA

USA brander sig især på at være et sted hvor alt er muligt, og der er ingen tvivl om at dine muligheder er mange, hvis du vil læse dér. Nogle af de allerbedste universiteter ligger i USA og en uddannelse derfra kan give dig en åben dør i mange topvirksomheder. Der findes også mange universiteter i USA, hvor du kan studere litteratur på bl.a. UCLA, Berkeley, San Diego University, Columbia eller University of California.

Derudover ligger der også de prestigefyldte IVY-league universiteter, som består af: Brown University, Harvard University, Cornell University, Columbia University Dartmouth College, Princeton University, the University of Pennsylvania, and Yale University. Udfordringen ligger nok mest i at komme ind – det kræver et tårnhøjt gennemsnit, nogle gange over 11. Derudover skal man til krævende optagelsessamtaler, for at slippe igennem nåleøjet.