Find din sprogrejse

Lær et sprog, mens du får oplevelser for livet

Vil du opleve verden på en helt anden måde? På sprogskole i udlandet får du en oplevelse og venner for livet samtidig med, at dine sprogkompetencer får et boost. 
Viser 1-20 af 38
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 38
1
2

Oplev verden på sprogrejse

Drømmer du om at opleve verden, møde nye mennesker og udvide din horisont samtidig med, at du booster dine sprogkompetencer? 'The sky is the limit' når det kommer til udvalget af sprogrejser. Du kan ikke alene vælge imellem destinationer i hele verden. Du har også stor frihed til at skræddersy indhold og varighed af dit sprogkursus til lige præcis dine ønsker, dit niveau og dine planer for fremtiden. Fælles for dem alle er, at du får chancen for at:

  • Leve med et andet sprog døgnet rundt og rykke dit niveau i rekordfart
  • Opleve steder i verden, som du altid har drømt om uden filter
  • Møde andre mennesker, der som du er nysgerrig efter at opleve verden 

Her får du inspiration til din sprogrejse og svar på dine spørgsmål om at tage på sprogskole i udlandet. Læn dig tilbage, 'get ready for take-off' og kickstart dit udlandseventyr.

Vi samler sprogrejser et sted

Hvor kan jeg tage på sprogrejse til?

Når du ser på udvalget af sprogrejser, er tre ting, du først og fremmest skal tænke på. Vælg først, hvilket sprog du vil lære eller blive bedre til. Når det er på plads, skal du overveje, hvilket land du vil på sprogskole i. De fleste lande byder på spændende destinationer. Der er noget til enhver smag. Vælg for eksempel imellem:

  • Sol og strand
  • Storby
  • Ski og alper
  • Kultur og historie 

På de fleste destinationer kan du vælge imellem en række forskellige sprogkurser i forhold til niveau, starttidspunkt og varighed. På alle sprogrejser er det også tænkt ind i programmet, at der skal være tid til at gå på opdagelse og opleve destinationen i fritiden. Det giver dig mulighed for at skræddersy dit ophold på sprogskole til netop dine drømme. 

Hvilke sprog kan jeg lære på sprogskole?

Du kan vælge imellem sprogrejser med fokus på de fleste store sprog i verden. Nogle af de populæreste er:

De fleste sprogkurser i udlandet begynder med, at du tager en individuel sprogtest enten første dag på skolen eller før afrejsen. Resultatet af sprogtesten danner grundlag for tilrettelæggelsen af dit sprogkursus. Det er din garanti for, at du får et forløb, der rykker dig sprogligt uanset, hvilken type af sprogrejse du vælger.

Hvilke sprogrejser kan jeg vælge imellem?

Udvalget af sprogrejser er stort. Det giver dig et væld af muligheder i forhold til en række essentielle faktorer som fx:

  • Varighed - tag på sprogrejse fra to uger og op til et akademisk år
  • Kursustype - vælg fx individuel sprogundervisning, et intensivt sprogkursus eller eksamensforberedende forløb
  • Indkvartering - bo lokalt ved en værtsfamilie eller bo på campus med andre unge

Der findes også sprogrejser for unge eller sprogrejser, der kombinerer et sprogkursus med praktik, frivilligt arbejde i udlandet eller rundrejser. Et eksamensforberedende sprogkursus er oplagt til dig, der overvejer at studere i udlandet og har brug for at tage en sprogtest som for eksempel TOEFL, IELTS eller Cambridge English Proficiency (CPE). 

Hvor meget koster en sprogrejse?

Prisen på sprogrejser varierer alt efter destination, varighed og type af sprogkursus. Der kan også være forskelle afhængigt af, hvornår du rejser ud. I oversigten længere oppe på siden, får du et overblik over udvalget af sprogrejser. Klik dig ind på det enkelte og læs mere om pris og dine valgmuligheder. Du kan også vælge at sammenligne op til tre forskellige sprogskoleophold eller kontakte arrangøren for mere information.

Held og lykke i jagten på den perfekte sprogrejse!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12