Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Udveksling og High School

Sabbatår i USA

EDU Sabbatår i udlandet , i Californien
Længde
1 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Californien

Om uddannelsen

Brug dit sabbatår på college eller universitet i USA

Sabbatår er mulighedernes tid

Du har et nærmest uendelig antal spændende muligheder i dit sabbatår, så det kan være svært at vælge. Går du med drømmen om at komme til udlandet og studere i 3-12 måneder, er du landet det helt rigtige sted!

Et sabbatår i udlandet er en mulighed for dig, som gerne vil bruge sabbatåret på at få afklaring om valg af uddannelsesretning i Danmark senere, gerne vil styrke dine chancer for optagelse via Kvote 2 med at læse relevante fag på universitetsniveau, eller som gerne vil have en akademisk oplevelse i udlandet hvor du udvikler dig personligt og forbedrer dit engelske. Ved at være i udlandet længere end bare en ferie, får du også muligheden for at være helt tæt med de lokale og lære mere om kulturen. 

EDU har en lang tække muligheder forsabbatår i udlandet, hvor størstedelen af vores partneruniversiteter har studiemuligheder til sabbatårsstuderende.

Hvorfor USA?

Dine sabbatår er mulighedernes tid, så hvorfor ikke tage til mulighedernes land? 🇺🇸

USA er den perfekte destination til dig, som ønsker enten at opleve naturen fra et surfboard eller med et par ski eller vandrestøvler på.

USA er stort, og derfor er det umuligt ikke at blive imponereret af de store motorveje, høje skyskrabere, det multietniske menneskemylder og den flotte kontrastfyldte natur! 
Og hvem har ikke set en klassisk amerikansk college-film og drømt om at opleve intense studieliv med et stort campus, fester og college-sport?

EDU repræsenterer en række forskellige destinationer i USA, så du kan finde præcis dét sted, der passer bedst til dine ønsker for. destinationen. Alt fra den solbeskinnede vestkyst, til San Diego i syd til Seattle i nord, på Hawai’i og på USA's østkyst.

Hvad er forskellen mellem college og universitet i USA?

Når du skal på sabbatår i USA, så har du via EDU mulighed for enten at vælge et community college eller et universitet. Når du blot skal være der et semester, så er den største forskel på de to muligheder, at det er billigere at læse på et community college. Et community college udbyder en 2-årig associate degree samt diverse erhvervsrettede certificerede uddannelser.

Mange amerikanske studerende vælger at studere de første to år på et college for derefter at meritoverføre til et universitet for at færdiggøre de sidste 2 år af deres 4-årige bacheloruddannelse. Derved sparer de en del penge, frem for at have læst alle fire år på universitetet.

Universiteter vil typisk også være nogle langt større uddannelsessteder, udføre mere forskning, og så tilbyder de også uddannelser på kandidatniveau.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU via kontaktformularen.

Pris

Kontakt EDU for et prisoverslag.

EDU Sabbatår i udlandet
Niels Juels Gade 5, 2. sal
1059 København K

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Sponsoreret