Udveksling og High School

Udvekslingsår på High School i USA

Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Bliv flydende i engelsk og bliv en del af den amerikanske kultur med EF High School Exchange Year

At tage på et udvekslingsår og gå på en amerikansk high school er en uforglemmelig oplevelse, som du vil have med dig resten af ​​livet. Som udvekslingsstudent i USA er du eventyrlysten, familieorienteret og social.

Engager dig både i og uden for klasseværelset

Din skole i USA vil være meget anderledes end din skole derhjemme. Du bruger meget mere tid på skolen, ikke nødvendigvis med undervisning, men med alle de aktiviteter, der sker efter skole. At tage del i en helt ny kultur på skolen vil være en stor del af den samlede oplevelse som udvekslingsstudent.

Den amerikanske livsstil

Din værtsfamilie vil være dit omdrejningspunkt i løbet af dit udvekslingsår. De vil ikke kun give dig tag over hovedet, du bliver en af ​​familien, og det I oplever sammen, vil være med dig resten af ​​livet.

Regions- og statsvalg

Landskabet i USA er lige så forskelligt som landets befolkning, så vi giver dig muligheden for at ønske hvilket område, du vil bo i. Du kan ønske en bestemt stat eller region. Sørg for at søge i god tid, hvis du drømmer om et bestemt område.

Skole i USA

Der er ikke noget mere ikonisk end at gå på en high school i USA: de gule skolebusser, prom, cheerleaders, quarterbacks og meget mere. High school i USA er virkelig noget særligt.

Vil du vide mere? Få mere information her eller ring til os på 33 93 62 20.

Ansøgning og adgangskrav

Ansøgning og adgangskrav

Alle der er mellem 15 og 18½ ved afrejse kan ansøge om at komme
på et EF High School Exchange Year. En indsendt ansøgning er dog ikke lig med,
at man er optaget. Du skal være skoleaktiv og have minimum karakteren 4 i alle fag. Du skal vise dine engelskkundskaber, hvor du vurderes både skriftlig og mundtligt. Derudover skal du gennemføre vores interview, kunne fremvise anbefalinger samt aflevere en komplet ansøgning. Din ansøgning skal desuden indeholde en helbredsattest samt dokumentation af påkrævede vaccinationer fra din læge.

Indkvartering

Bliv en del af en værtsfamilie

Gennem dit udvekslingsår kommer du til at bo med én familie – din familie. Det er derfor, vi mener, at værtsfamilien er nøglen til et succesfult udvekslingsår. EF placerer dig ved værtsfamilie, der passer til dig, og som har en oprigtig interesse i kulturel udveksling.

EF har det største netværk af værtsfamilier verden over. Alle EF familier gennemgår en dybdegående screeningsproces for at sikre, at de er kvalificerede som værtsfamilie. Vi tager screeningsprocessen meget seriøst og imødekommer ikke kun, men overleverer på krav stillet fra de forskellige værtslande. Vores ansøgningseksperter hjælper dig med at kommunikere dine talenter og hobbyer, som vi sender videre til vores netværk af lokale EF-koordinatorer. Én eller flere af disse EF-koordinatorer læser din ansøgning og placerer dig derefter med en familie i deres lokalsamfund.

Pris

Pris

Du kan få mere information omkring vores programmer og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Udvekslingsår på High School i USA
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Hvorfor vælge EF Education First?

En organisation du kan stole på

Vi ved hvad det kræves for at skabe en fantastisk kulturel oplevelse – én du vil huske resten af livet. 

EF High School Exchange Year har arbejdet med kulturel udveskling igennem mere end 50 år. Vi sender flere studerende afsted på et udvekslingsophold end nogen andre lignende programmer, og siden 1979 har vi forbundet mere end 100.000 internationale studerende med omsorgsfulde værtsfamilier over hele USA, Storbritannien og Irland. Vi har opbygget tillid og respekt med utallige studerende, forældre, værtsfamilier, skoler og lokalsamfund. Når du vælger at rejse med EF, samarbejder du med eksperter i udveksling.

EF Education First

Oplev verden med EF - kombinér sprog med rejseoplevelser i udlandet

Ønsker du at styrke dine sprogkompetencer, samtidig med at du får en kulturel forståelse og et internationalt netværk? Så er EF Sprog i udlandet noget for dig.Med mere end 50 års erfaring, ved vi, at du lærer bedst ved at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet