Filtrer efter
Sabbatår og Study Abroad
Uddannelsestype
USA
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 87
1
2
3
4
5
Annoncer

Andre steder

Reportager indenfor Sabbatår og Study Abroad

Studere i USA

Tag til USA og få en ægte amerikansk studieoplevelse 

Drømmer du om at udforske den amerikanske kultur? Har du altid ønsket at få en ægte amerikansk studieoplevelse? Så er USA den helt perfekte destination for dit sabbatårsophold eller din udveksling! 

Her vil du få rig mulighed for at få et godt indblik i den amerikanske kultur og blive en del af det amerikanske studiemiljø! 

Sabbatår eller udveksling i USA?

USA er verdens tredje største land, og bestående af de 50 delstater, byder landet på et hav af forskellige oplevelser. Et sabbatårs- eller udvekslingsophold i USA vil byde på et utal af muligheder, og hver af de 50 stater byder alle på forskellige muligheder og oplevelser. Du bør derfor grundigt overveje, hvad der er vigtigst for dig i dit ophold, inden du drager afsted mod USA.

Udveksling i USA

USA er et af de lande, som hvert år tiltrækker flest internationale studerende. Nogle af grundene til, at USA hvert år tiltrækker så mange internationale studerende er b.la. grundet deres størrelse og med 50 delstater, tilbyder USA næsten noget for enhver smag! Herudover er USA også enormt attraktivt for de studerende grundet deres gode og fagligt høje universiteter.

Er du allerede nu i gang med en videregående uddannelse, og overvejer du et semester i udlandet? Så bør du helt klar have USA i dine overvejelser, da det uden tvivl vil være en oplevelse for livet, som du ikke kommer til at fortryde!

Vælger du at søge udveksling til USA gennem din uddannelsesinstitution, så slipper du for at betale studieafgifter i forbindelse med din udveksling. Herudover er der gode muligheder for at få din SU med på udveksling, og der er mulighed for at modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det. 

Udveksling til Californien 

Har du altid drømt om at studere i USA? Så bør du måske kigge nærmere på staten Californien, som ligger i USA. Californiens uddannelsessystemet er nemlig et af USA's bedste samt største. Universiteterne i Californien optager da også over 3 millioner studerende på videregående uddannelser hvert eneste år, hvor der heriblandt både findes offentlige og private universiteter. I Californien deles de offentlige universiteter op i tre systemer: University of California (UC), California State University (CSU) og California Community Colleges (CCC), hvor University of California (UC) sagtens kan konkurrere med USA´s Ivy League i øst.

Sabbatår i USA

Der er hvert eneste år tusindvis, som planlægger rejser til USA eller sabbatårsophold, og dette er ikke uden grund! USA består nemlig af 50 delstater, som hver især byder på et hav af seværdigheder og kulturelle oplevelser. 

Du kan vælge at tage et sabbatår i New York, hvor du kan udforske byen, som aldrig sover. Du kan nyde udsigten udover byen ved Empire State Building, opleve et show på Times Square eller Broadway og derefter afslutte dagen dansende på et af de livlige diskoteker i kvarteret Greenwich Village.

Du kan også vælge at tage et sabbatår i mulighedernes by Los Angeles, hvor du kan se det verdenskendte Hollywood-skilt eller komme med bagom kulissen i et virkeligt og fungerende filmstudie i Universial Studios Hollywood. Her vil du kunne prøve vilde forlystelser, se fænomenale shows og udforske en actionfyldt verden. Ønsker du at tilbringe dit sabbatår i USA´s næststørste by, hvor der spændende oplevelser og sol i lange baner, så er Los Angeles den rigtige destination for dig i dit sabbatår!