EDU Sabbatår i udlandet

i København (+ 9 lokationer)

Om os

Hvad skal jeg lave i mit sabbatår?

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet alle dine muligheder for sabbatår i udlandet via EDU.

Der findes mange forskellige ting, man kan lave i løbet af sit sabbatår. Går du med drømmen om at rejse til udlandet i dit sabbat år og studere i 3-12 måneder, så bør du tjekke EDU's muligheder for sabbatår i udlandet ud. Størstedelen af vores partneruniversiteter har studiemuligheder til dig som sabbatårsstuderende, herunder både et sprogophold, sommerkursus eller studieophold i udlandet. Læs mere om hvilke muligheder de tilbyder længere nede i vores oversigt.

EDU er ansat af vores udenlandske partneruniversiteter, og vi tilbyder gratis vejledning til dig gennem hele ansøgningsprocessen. Så om du drømmer om en vaskeægte amerikansk oplevelse, muligheden for at surfe i Australien, stå på ski i Canada eller opleve en hel anden kultur i f.eks. Singapore, Vietnam eller Borneo, så kan EDU hjælpe dig med at få en oplevelse for livet, forbedret sprogfærdigheder og nye venner.

Gode grunde til at studere på et universitet i udlandet i dit sabbatår:

 • Du udvikler dig personlig ved at stå på egne ben langt væk fra Danmark og ved måske at flytte hjemmefra for første gang.
 • Du udvikler dine sprogkundskaber.
 • Du får en masse fede oplevelser i udlandet.
 • Det er en ideel mulighed for at lære en ny kultur at kende.
 • Du får nye venskaber og mulighed for at prøve nye udfordringer.
 • Det giver en stor mulighed for at danne dig et internationalt netværk.
 • Det ser godt ud på dit CV.
 • Du kan normalt frit vælge fag på tværs af studieretninger, hvilket er en god måde at blive afklaret omkring, hvad du ønsker at studere senere hen.
 • Du optjener point til en eventuel kvote 2-ansøgning.

  Hvad koster det at studere i udlandet, og hvordan finansierer du dit sabbatår?

  Selvom EDU's hjælp er gratis, så er et studieophold i udlandet desværre ikke gratis. Der vil være udgifter til undervisningen, bolig, mad samt evt. visum og rejser. Prisen for denne type ophold afhænger af, hvilken verdensdel du vil til, samt hvilket universitet du vælger.

  Når du skal på sabbatår i udlandet, er det en rigtig god idé at lave et budget på forhånd. Til at hjælpe dig i gang med det kan du bruge EDU's budgetskabelon.

  For at få hjælp til betalingen kan du søge legater, hvor der kan være muligheder for at søge om økonomisk støtte. Du kan desværre ikke få SU, udlandsstipendium eller SU-lån til denne type ophold.

  Til gengæld har vi ubegrænset antal pladser på vores universiteter, så der er gode chancer for at blive optaget, hvis du opfylder optagelses- og engelskkravene. Det er derfor muligt at tage afsted med en kammerat, kæreste eller en gruppe venner.

  Hvorfor vælge EDU til dit sabbatår i udlandet?

  EDU er en privat organisation, som har eksisteret siden 1999. Vi er ansat af vores internationale partneruniversiteter, og repræsenterer i dag mere end 50 udenlandske universiteter. Universiteterne har ansat EDU på grund af vores lokale ekspertise, og fordi vi kan give vejledning på dansk og i dansk tidszone. Fordi vi er ansat er universiteterne, er vores hjælp til studerende gratis.

  Der er ingen begrænsninger i antallet af studiepladser gennem EDU. Derfor er det også muligt at tage af sted sammen med venner, hvis I vil studere det samme sted.

  Når du ansøger til et universitet, vil du blive tildelt en personlig vejleder. Din vejleder vil guide dig igennem hele ansøgningsprocessen og står til rådighed for dine spørgsmål både før, under og efter dit studieophold.

  Alle hos EDU har selv været afsted på studie- eller praktikophold i udlandet. Vi kender derfor til de overvejelser og tanker, der følger med, når man gerne vil på udlandsophold, og vi glæder os til at hjælpe dig med dine studiedrømme. 

  Vis alle uddannelser fra EDU Sabbatår i udlandet

  Video

  Uddannelser

  Udveksling og High School
  Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
  Sabbatår i Australien Australien
  Sabbatår i Canada Canada
  Sabbatår i England Storbritannien
  Sabbatår i Holland Holland
  Sabbatår i Malaysia Malaysia
  Sabbatår i New Zealand New Zealand
  Sabbatår i Singapore Singapore
  Sabbatår i USA Californien
  Sabbatår i Vietnam Vietnam

  Kontakt

  EDU Sabbatår i udlandet

  Niels Juels Gade 5, 2. sal
  1059 København K

   Vis telefonnummer
  https://edu-danmark.dk/inspiration/sabbataar-i-udlandet


  Udtalelser

  Amalies autentiske college-oplevelse

  "Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

  Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

  "Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

  Julies sabbatår i Canada

  "En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
  Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

  Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

  "Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

  Sponsoreret