Lær engelsk på sprogskole

Sydney, New York eller London - Lær engelsk ude i verden

 Med gode engelskkompetencer på skrift og i tale åbner du derfor døre for din fremtid både i forhold til uddannelse og din karriere. 
Viser 1-20 af 39
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 39
1
2

Verden ligger åben for dig, der drømmer om en engelsk sprogrejse

Et sprogkursus i engelsk i udlandet er din genvej til en oplevelse for livet, der foruden venner fra hele verden også giver dig kompetencer, som åbner døre for din fremtidige uddannelse og karriere. Du kan tage afsted på sprogrejse hele året, i få uger eller et helt år og forberede dig til en sprogtest, have fokus på business engelsk eller have færre lektioner og mere tid til oplevelser. Mulighederne er mange og destinationerne er ligeså.

Selvom kinesisk og spansk har overhalet engelsk i forhold til antallet af mennesker, der taler sproget som modersmål, er engelsk stadig det mest udbredte sprog. Internationale virksomheder i alle brancher har engelsk som officielt sprog, og mennesker i næsten alle lande har et grundlæggende kendskab til engelsk som minimum. Derfor vil de stærke kompetencer i skrift og tale, som en engelsk sprogrejse giver dig, bringe dig langt.

Her giver vi dig svar på de oftest stillede spørgsmål om at tage et engelsk sprogkursus i udlandet.

The sky is the limit for dig, der drømmer om en engelsk sprogrejse 

Hvor kan jeg lære engelsk på sprogrejse?

Big Ben, Times Square eller Operabygningen i Sydney. Det er bare nogle af de verdensberømte steder, du kan opleve, mens du lærer engelsk på sprogskole i udlandet. Hele verden står nemlig åben for dig, der vil lære engelsk på sprogrejse. De populæreste er England, USA og Australien, men du kan også vælge mange andre spændende destinationer alt efter, om du er til kultur eller storby, sol eller sne og Europa eller resten af verden.

Her er blot nogle idéer til, hvor du kan tage på engelsk sprogrejse til:

  • Sprogskole i England i fx London, Oxford, Cambridge eller Brighton
  • Sprogskole i USA i fx New York, Miami, Chicago, Atlanta eller Los Angeles
  • Sprogskole i Australien og New Zealand i fx Sydney, Brisbane eller Auckland
  • Sprogskole i Canada i Toronto eller Vancouver, i Irland i Dublin eller på Malta

Hvor vil du hen? Tjek oversigten længere oppe på siden og find din drømmedestination for en sprogrejse.

Hvor langt er et engelsk sprogkursus i udlandet?

Varigheden af en engelsk sprogrejse afhænger først og fremmest af, hvilken kursustype du vælger. Typisk varer et engelsk sprogkursus i udlandet mellem to uger og et år. Ved de fleste af sprogrejsearrangører gennemfører du en engelsk test inden afrejse. Det afklarer dit niveau, så du er sikker på at få et optimalt udbytte af din sprogrejse.

De lange engelsk kurser er typisk kombineret med fx et fagområde som business, design eller kommunikation eller et praktikophold, mens mange sprogskoler tilbyder intensive engelsk kurser, der afsluttes med en sprogtest som fx TOEFL, IELTS eller Cambridge English Proficiency (CPE). 

Vil du læse i udlandet? Så er en sprogtest ofte nødvendig. Tjek vores guide til sprogtests her 

Hvor meget koster en engelsk sprogrejse?

Inden du investerer i en sprogrejse, er det altid en god idé at sammenligne de forskellige arrangører. Prisen for et engelsk kursus på sprogskole i udlandet afhænger af fire faktorer:

  • Destination
  • Varighed
  • Kursustype

Derudover afhænger prisen af dit valg af indkvartering. Du kan ofte vælge mellem campus, værtsfamilie eller lejlighed sammen med andre kursister. Foruden prisen for sprogrejsen er det også en god idé at sammenligne kursusindhold, evalueringer fra tidligere studerende og meget mere. I oversigten længere oppe på siden kan du vælge op til tre engelsk sprogkurser ved at klikke dem af i boksen. Derefter kan du nemt og hurtigt sammenligne dem.

Finder du den rette sprogrejse for dig, får du med garanti en oplevelse og venner for livet. Held og lykke!

 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier