Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Boston

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Boston, Massachusetts

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Engelsk i USAs Universitetsby Boston

Engelsk i universitetsbyen Boston

Du har sikkert hørt om både Havard og MIT. Boston huser ikke blot disse to kendte universiteter, men hele 70 uddannelsesinstitutioner, hvor du kan tage en videregående uddannelse. Bosten er faktisk den by i USA hvor der bor flest universitetstuderende pr. kvadratkilometer, så du har rig mulighed for at møde andre studerende, når du vælger Boston som destination for din sprogrejse.

Boston har en europæisk stemning over sig, men selvfølgelig også alle de ting som gør USA så facinerende. Når du tager til Boston, må du ikke gå glip af et besøg på den legendariske Fenway Park, hvor det kendte baseball hold Red Sox har deres hjemmebane.

EF skolen ligger kun 15 minutter fra byens centrum og rummer en international stemning, med studerende fra hele verden. Skolen i Boston har trådløst internet i offentlige områder, en lounge og en kantine.

Fordele ved et sprogkursus i Boston

  • Opstart hver mandag året rundt
  • Studér i udlandet fra 2 til 52 uger
  • Stig et kursusniveau hver 6 uge, med garanti
  • Lær og oplev destination med andre studerende fra over 100 forskellige lande
  • Tæt på offentlige transportmuligheder og 10 minutters gang fra restauranter og butikker

Ansøgning og adgangskrav

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

På EF's sprogskole i Boston kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Boston. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne. 

EF Campus

Bo på skolen kun få skridt fra klasselokalerne. Du vil opleve et summende campusliv, mens du bor side om side med studerende fra over 100 lande. Nyd faciliteterne så som cafeteria, "student lounge", sportsfaciliteter, WiFi og meget mere. EF ansatte er bosatte på skolen. Prisen er inkl. halvpension. 

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i USA.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Boston

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Boston endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Det siger andre om skolen
Emilie, 19 år, Sprogskole i Boston

"En oplevelse, jeg aldrig vil glemme, skete på en bustur med EF på vej til New York. Inden jeg tog afsted kendte jeg ikke nogle, så jeg satte mig bagerst i bussen alene. Som vi kørte, så jeg, at en anden også sad alene bagerst i bussen, og vi faldt i snak. I dag er hun en af mine bedste veninder, og vi mødes hver jul, selvom hun er fra Paris, og jeg er fra Roskilde."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: