Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk på Malta

EF Education First
2 - 52 uger
Sprogrejse
St Julians

Video

   

Om uddannelsen

Lær britisk engelsk på Malta

Engelsk kursus på Malta - et ferieparadis ved Middelhavet med britisk historie

Smukke strande, perfekte studierammer og en spændende lokalhistorie med en unik kulturarv gør sprogskolen i St. Julians til en af EF's populæreste destinationer. Lær britisk engelsk på små hold i lyse lokaler med air condition kun få skridt fra de kridhvide strande, hvor du har adgang til EF's private beach club. Fra skolen er du også få minutters gang fra øens største biograf, en bowlingbane, Bay Street shoppingcentret samt spændende caféer og restauranter. 

På Malta finder du ikke bare ruiner, der er ældre end pyramiderne i Egypten. I det populære ferieparadis ved Middelhavet er der også traditionelle pubs og røde telefonbokse, der vidner om øens fortid som britisk koloni. I dag er engelsk et af Maltas to officielle sprog. Det giver dig chancen for at øve dit engelsk i mødet med lokale, mens du bliver solbrændt ved stranden eller udforsker nattelivet på dansegulvet.

Vælg dit engelsk kursus på sprogskolen i St. Julians

Er du på udkig efter en effektiv måde at forbedre dit engelsk hurtigt, overvejer du måske at studere i udlandet og har brug for den optimale forberedelse eller vil du måske kombinere et engelsk kursus med international erfaring? Alt dette er muligt, når du tager på EF's sprogskole på Malta. Vælg imellem:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF Forretningsengelsk (32 lektioner om ugen med fokus på forretningsengelsk)

Der er holdstart hver mandag året rundt, og med mulighed for at være afsted i alt fra 2 til 52 uger, kan du nemt skræddersy dit engelsk kursus på Malta efter dine behov og planer.

Kontakt EF allerede i dag og hør mere om, hvordan du kommer på sprogskole på Malta!

Indkvartering

To måder at bo når du er på sprogskole på MaltaPå EF's sprogskole på Malta kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i St. Julians. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for, hvis du er interesseret i at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser på Malta.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser EF engelsk kurser, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer du har gennemført, hvilke karakterer du har fået samt dit indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Line Volgt
(5)
Jeg var i sommers afsted i 2 uger til Malta, og det er nok min bedste beslutning længe! Undervisningen er rigtig god og man møder en masse mennesker fra andre lande, både på skolen, i ens klasse og igennem aktiviteterne. Jeg savner selv utrolig meget at være afsted, for man får nogle oplevelser for livet og nogle venskaber som holder længe da ma...
Vis alt
Simone Madsen
(5)
Man kommer til, at få så mange venner dernede. Jeg havde valgt basic kursus, hvilket jeg er rigtig glad for, fordi jeg havde stadig en del fritid. Jeg gik i skole 4x40 min om dagen. Mine timer lå fra 17-19.45, men det variere fra person til person. Vi var omkring 10-15 personer i klassen, og vi kom fra forskellige steder i verdenen, men havde sa...
Vis alt
Camilla Bach
(5)
At rejse med EF har været en stor fornøjelse !! Jeg har personligt selv været på sprogrejse på Malta med EF 16+ kurset, i sommerferien 2019, og jeg havde en oplevelse for livet !!! Jeg syntes at EF er gode til at, tage hånd om elevnere og specialet her i Danmark har de været rigtige gode til at informere så, man har følt sig helt klar + de har v...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk på Malta

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Zara, 19 år, Sprogskole på Malta

"Jeg har fået en masse nye venner, og jeg mødte også bare en masse søde mennesker generelt. Man skal ikke være bange for, om man vil få venner for med EF er du garanteret, at du ihvertfald får en god ven, da der er alle mulige forskellige af typer mennesker."

Læs mere