Sprogrejse

Sprogkursus - Engelsk i Brighton

EF Education First, i Brighton
Længde
2 - 52 uger
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
2 - 52 uger
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær engelsk i Brighton

Engelskkursus i Brighton - Det fashionable London-By-The-Sea

I Brighton finder du en kombination af studerende fra de tre lokale universiteter, surfere, trendsættere fra London og berømtheder på ferie. Det har givet den hippe badeby tilnavnet London-By-The-Sea, og hvis du i løbet af dit ophold får lyst til at opleve 'the real thing', går der tog fra Brighton til London hvert kvarter. I løbet af dit sprogkursus vil der også være mulighed for at opleve Cambridge eller tage med på weekendture til Paris eller Amsterdam.

Tager du et engelskkursus i Brighton med EF, får du din daglige gang i et traditionelt britisk byhus tæt på de populære sandstrande og bymidten. Her får du de optimale betingelser for at lære engelsk i de lyse og rummelige klasseværelser, mens sprogskolen også byder på et summende cafeteria og aktivitetskontor, der er åbent hele tiden.

Find et engelskkursus i Brighton, der matcher dine behov

Der starter nye engelsk kurser på EF's sprogskole hver mandag året rundt og alt efter hvilket sprogkursus, du vælger, kan du være afsted fra 2 til 52 uger. Vælg imellem:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelskkursus efterfulgt af 12 ugers praktik)

På alle engelskkurser er du garanteret, at du stiger et niveau mindst hver sjette uge som resultat af det innovative miks af klasseundervisning og virtuelle redskaber, der er skræddersyet til dit niveau.

Kontakt EF allerede i dag og få hjælp til at finde det rette engelskkursus i Brighton til dig!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo lokalt eller på kollegie i BrightonPå EF's sprogskole i Brighton kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Brighton. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen nederst på siden og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Brighton.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Engelsk i Brighton
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EF Education First

Oplev verden med EF - kombinér sprog med rejseoplevelser i udlandet

Ønsker du at styrke dine sprogkompetencer, samtidig med at du får en kulturel forståelse og et internationalt netværk? Så er EF Sprog i udlandet noget for dig.Med mere end 50 års erfaring, ved vi, at du lærer bedst ved at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet